u walkmanu
Printable View
Evo nakon napravljenog fixa ne primjećujem nikakva poboljšanja. Jučer napunjena baterija je danas pala za 20% (a to je prije bilo normalno, znači ne vidim razliku). Eto, tolko od mene, čisto informativno.
Mislio sam da se možda nisi držao onoga "Da prvih 5 puta bateriju treba ispraznit do kraja, onda ju tek punit, a ne ju punit na 50%, 30% ili sl."
Ak nemam pojma...ok...onda ću šutit i nikom neću pokušat pomoć
imas program battery maintenance kad ti je baterija na 1% tako da ti duze taje kad je iduci put napunis.
ako napravim backup gdfs-a na svom k750i hoce li mi xs pokazati na GDFS:K750i...........jer mi pise GDFS:???
@marko15
Ako nije kasno probaj ponovno instalirati flash drivere, i ja sam imao takav problem i to ih je riješilo.
ne znam sta driveri mogu rjesiti.
ne mogu oni ništa riješiti s mobom, znaš i sam kako je meni bilo. xs++ mi je očitavao mob kao da nema erom i gdfs, a kada sam ponovno instalirao drivere sve je proradilo. možda on ima isti slučaj. isto mi je pisalo GDFS:???
budi sretan sto ti mob uopce radi nakon toga....
pa i jesam ;D ;D
da sam prije znao kako se radi backup napravio bih backup vodafone softa, kad nemam dsl, pa će mi biti malo teže mob vratit na vodafone ak bude trebalo, al dobro, da ne idemo sad na off topic
Da se nadodam na ovo...za erom mi je pisalo EROM:null i onda nešto invalid binary nešto...bla bla
Da pitam ja nesto :) Da se slucajno nesto dogodi mom telefonu, ja imam backup svog GDFS, da li bi vracanjem GDFS sve popravio??
Sta ako je otisao EROM ?? Da li se i on vraca backup-om GDFS posto ne mogu napraviti backup EROM...
I kolike su sanse da zeznem EROM??
mozes napravit erom backup ako znas start i lenght od k800 fw,fajl kod w800 zauzima 128kb.
Pa problem je sto ne znam, probao sam preko Setool2lite ali nisam uspeo, i koliko sam uspeo da saznam niko nije uspeo to da uradi...
Kako mogu da zeznem erom, da li se to moze uraditi tokom fleshovanja?
First of all :deadthread: :banme:
@blizzard
Jel možeš postati start i lenght za backup EROM-a na W800? Jel se može napraviti backup EROM-a s DCU-60 kablom?
@all
Upravo sam ispravio taj baterry bug, javit ću vam jel primjetim kakve razlike u trajanju baterije.
@milanche
S XS++ ne možeš zeznuti EROM, jedino ako radiš s FAR-om, ako slučajno dok nešto flashaš u mob klikneš na flash raw image i napišeš start i lenght koji zahvaća EROM, samo ne znam koliko je moguće da sve to napraviš slučajno.
EDIT:
Ja ne vidim neku znatnu razliku u trajanju baterije.
Jel mi može netko odgovoriti na pitanja gore?
mos ti zeznit erom sa bilo kojim flash programom ujkljucujuci i seus