A ne izgleda lose, al ne bi ga nikad kupio...
Printable View
A ne izgleda lose, al ne bi ga nikad kupio...
Ma po meni najveći problem će bit baterija, fućkaš gledanje filmova i slušanje mp3 na tome , kad bateriju onda moraš punit svaki dan. I još nemožeš ni zamijenit istu.
Nema 3G,nema video snimanje,slaba 2MP kamera. Nema dodatnih aplikacija. Sinkronizacija sa itunes-om mi netreba jer se ježim od same pojave da moram koristit taj program.
NIšta pričekat ću Samsung F700 da vidim kakav će on bit.
hehe ispalo je da LG prada ima bolje mogučnosti...
mozda i ima,ali LG nije Apple.
je šala ali uz sve nemogucnosti iphone u jednu ruku je istinito evo i usporedba.http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1828
Ne znam jel itko zamijetio jednu stvar, software zauzima 700Mb na iPhoneu. Znaci kupite verziju od 4Gb i zapravo imate nekih 3Gb na raspolaganju. Sto se mene tice 3Gb je i vise nego dovoljno, ali ako kupujem 4Gb verziju, ocekujem 4 gige prostora na njemu.
dosada me nije baš oduševio i ne vidim razlo zbog kojeg bi ga kupio,prada mi zgleda zanimljivije
Ja na Treu imam trenutno 2 GB SD a namjeravam proširiti na 4 ili 8 kad padne cijena SD kartica, tak da mi je to nebitno.... I kartice su mi više cool jer ih mogu staviti u USB reader i radit s njima šta hoču...
Evo još jednog dokaza koji ide u prilog tvrdnji kako je konzumentskom proleterijatu lako nametnuti želju za nečim što je samo sebi svrha.
Đizs fakin krajst :creep:
= Citat =:
Da će Appleov iPhone postati kultni simbol poput iPoda, možemo već sada garantirati sa sigurnošću. Iako će se na policama u trgovinama naći tek za koji dan, redovi ljudi željni kupnje svog primjerka popularnog uređaja su se već pojavili u New Yorku. Od jutra se niže red kampera koji su si došli pribaviti jedan primjerak. No neki su se dosjetili i zanimljive ideje, naime na internetu su se jučer pojavili mnogobrojni oglasi ljudi koji su željni umjesto vas čekati u redu za iPhone. Naravno ne besplatno.
Pa će te tako svog čovjeka za „čekanje u redu“ platiti ne tako malih 20 dolara po satu. Kako je konkurencija sve veća pojavili su se i oglasi za 150 dolara za naredna dva dana, odnosno do petka u 6 sati, kada će službeno početi prodaja. Jedno nam nije jasno, čemu tolika panika, kad su kao odgovor na ovakve radnje iz Applea odgovorili da idući mjesec pripremaju milijune iPhonova. No ipak, bitno je biti prvi.
Status koji samo njima nešto znači.
Losers.
Istina... to su samo seljaci... ista fora kao i ono s ps3... Meni je to sve pomalo zastrasujuce kako ljudi postanu mulavi...
Ameri se kao i u svemu preseravaju.:lmao: cekaju kao kreteni i kampiraju pred trgovinama za iPhone.strasno:wall:
Ugovor za iPhone se potpisuje na 2 godine.
to znaci 1440$ za ugovor+500$ za iPhone pa ko voli...:crazy: :njanja:
http://blog.wired.com/photos/uncateg...iphontco_2.jpg
http://blog.wired.com/gadgets/podplan.jpg
Ovo je zabavno; bez AT&T pretplate necete moci UOPCE koristiti iPhone koji ste platili 600 ili koliko vec dolara.
Prica se da ce uskoro biti najavljen 3G iPhone za Europu koji ce raditi jedino preko Vodafonea.
Mogu samo reći da je to katastrofa. Ako u EU bude preko Vodafone-a nadam se da ga neće unakazit svojim crvenim brandingom!
I nije neki prestiž biti excluzivni zastupnik kad je naišao na tolike kritike....
Stampedo kao u Pamploni, upravo tako bi se moglo opisati ponašanje ljudi kada su se danas u šest sati ujutro otvorile trgovine u New Yorku i diljem SAD-a. Ljudi su žustro pohrlili po svoj primjerak iPhona. Točne informacije koliko ih je razgrabljeno nisu poznate, ali sudeći prema svemu, izgleda da su svi "nestali" u vrlo kratkom roku, jer samo oko sata nakon otvorenja trgovine su bile gotovo potpuno prazne.
I dok u Appleu zadovoljno trljaju ruke, ujedno su najavili kako će do ljeta 2008. izdati novi iPhone. Tako bi iPhone druge generacije trebao biti nešto manjih dimenzija od svog prethodnika, ostali detalji su nepoznati. No bilo kako bilo, sudeći prema današnjem događaju, sigurni:wow:
izvor download.hr
koji divljaci:D ,a sta gust je biti medju prvima vlasnik iphonea