ja ti baš ne vjerujem u te na crnjaka, bolje ti je da kupiš u trgovini i siguran si... imaš garanciju i sl.. ak imaš vremena na pretek (za popravak moba) uzmi na crnjaka... ovisi na kojeg lika naletiš i kakav si tip..
Printable View
ja ti baš ne vjerujem u te na crnjaka, bolje ti je da kupiš u trgovini i siguran si... imaš garanciju i sl.. ak imaš vremena na pretek (za popravak moba) uzmi na crnjaka... ovisi na kojeg lika naletiš i kakav si tip..
Same here. Tako i ja mislim i do sad nisam kupio ni jedan mob na crno= Citat =:
Poslao: SET610
Ja ostajem pri nokiji 6600 na crno!
Ja pri N 6600 na bijelo!
Sve bijelo je dobro!
ja bi rade na crno
ja uzeo na crno, i sve stima... prvi kojeg sam dobio, imao je nesto bijelo na ekranu, i zamijenio ga bez ikakvih problema... ovaj je odlican!
Di si zamjenio tog prvog "koji je imao nesto bijelo na ekranu"???
tako je...uzeo ja zajedno s vragom svoji i tip mu zamjenio bez problema...fer delar..= Citat =:
Poslao: vrag
ja uzeo na crno, i sve stima... prvi kojeg sam dobio, imao je nesto bijelo na ekranu, i zamijenio ga bez ikakvih problema... ovaj je odlican!
pa kod dilera koji mi je i prodao mob na prvom mjestu!!! :)
mobiteli koje mi u Zagrebu mozemo na crno kupiti su inace za svabe namijenjene... stoga to je prvoklasna roba... ;)
Kaj ti diler oce zamjenit mob???
pa jesam ti malo prije napisao!?!?
svaki ti mora htjeti zamijeniti... :)
Ja sam mislio da je to ak piknes dobar-sretan si, ak ne-u govnima si! To sto zamijenjuju je zakon!
ja vjerujem orginalu i barem sam siguran da nije nikad bio zaključan na nijednu mrežu! i barem si osiguran na neko vrijeme što s nedaj bože popravcima ali i sa upgrade softvera,besplatnim naravno!
slazem se s tobom, ali to bi mene doslo 2200kn skuplje nego sto me je ovao ispalo! :)
uzmi je!!isplatit ce ti se sigurno.. ja sam uzeo u oglasniku prije par mj za 400e i mob radi besprjekorno
dobro svaka čast neke potrefi a neke ne. sve je to jedna lutrija!!!
zato postoji dućan i postoji oglasnik!
A koji je razlog "mrtvim pixelima"?
Oscilacije u UI modulu zbog visoke razlučivosti.
Sta znace "Oscilacije u UI modulu"??
Koja je najbolja stranica za 6600, sto se tice igara, melodija, programa itd.., na kojoj je sve spremno za download???
www.aivanet.com
Oscilacije u UI modulu znače nešto kao nekakva odstupanja u tom centralnom modulu ekrana, onda on kao zbog hrpe pixela ne može sve kontrolirat, pa onda neki pixeli popizde i td...
A jel ima koja druga dobra stranica za download osim aivanet?
Gen Mo'Kai HVALA na objasnjenju!
Kako je to glupo platis mob i odlazi ti ekran a u servisu ti kazu da je to normalno!Pa neke to zivcira baciti 2000-3000kn i dobiti tockice po ekranu:angry:
Mrtvi pikseli se ne dobivaju s vremenom. Ako se to počne dešavati znači da rikava LCD. Mrtvi pikseli nastaju prilikom proizvodnje i ako kupiš mob bez mrtvih piksela 99.9% je šanse da ih nećeš ni dobiti= Citat =:
Poslao: IggXy
Kako je to glupo platis mob i odlazi ti ekran a u servisu ti kazu da je to normalno!Pa neke to zivcira baciti 2000-3000kn i dobiti tockice po ekranu:angry:
a onda im se zaprijetiš i tražiš da ti daju novi mobitel!!= Citat =:
Poslao: IggXy
inače če oni imati točke po glavi:throw: :creep: