Kak moj frend na laptopu koji je preko puta ulice ima 52kbps a ja 40???
Printable View
ja imam ISDN i meni je uvijek brzina 64 ili 128kbps!
64 ili 128? Nije li to malo prevelika razlika?
...64(ponekad 128) kad je na Carnetu,a 128 VIP il HTnet...jel tak "brunek"...
...on je preko ulice pa zato... ;D= Citat =:
Poslao: Hrc
Zbilja kad sam doma dok surfam popijem kavu (koju si sam skuham - toliko o brzini)...
Na poslu je druga priča (upravo sam skinuo worms-e od 138 megi za nekih 10-tak minuta (a mreža zagušena))...
Ja bi' najrađe flat-rate pa makar i sa običnim modemom nego turbo brzi ekstra nabrijani download...
Vidim da imate problema s vezom,ja sam isto imao dok nisam saznao za Xnet(www.xnet.hr) - stari za 150 kn mjeseco na netu si 24h dnevno i to na brzini od 64kB a brijem da mi je intrenet na nekih 80-90 kB jer mi skida pjesme sa stranice na 8-10 kB/s a frendu s ISDN-om na 15 kB/s(on se spaja na 128kB) a dok sam bio na modemu sa 50,6 kB mi je skidno na 3-4 kB tak da decki preporucam da se raspitate za taj Xnet kad dolazi u vas kvart-i jos ti pritom dofuraju doma kabelsku sa 60 programa za 50 kn mjesecno i ak imas TV-karticu . . .za mjesec dana doma imas kolekciju divx-a i svega a o spotovima da ne govorim!
Decki Xnet je zakon!!!
jebeš uslugu koju može koristiti 1% populacije, ako i toliko... a uz sve to ja imam adriatiac tako da kod mene dcm nemre doći sve i da hoće...
btw, ne razumijem baš ovaj dio "na brzini od 64kB a brijem da mi je intrenet na nekih 80-90 kB jer mi skida pjesme sa stranice na 8-10 kB/s a frendu s ISDN-om"?!?!?
@hrc, 64 kbps je ako se spojiš sa jednim kanalom, a 128 ako se spojiš sa dva, međutim onda plačaš i duplo skuplje dok si spojen...
to je brzina serijskog porta, tj. brzina između tvog modema i kompjutera...= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Meni je uvijek 115.2 kbps ;D Koji god operativni sustav stavio, uvijek mi to piše, a imam obični 56 k modem... ;D
probaj naći neke bolje/novije drivere koji su baš za tvoj modem...
@gog - placam 150 kn mjesecno za brzinu od 64kB a cini mi se da se spajam na nesto izmedu 64kB i 128kB - a to sam zakljucio po brzini kojom mi skida pjesme sa stranica-jasno?
p.s."ja imam adriatic..." - mozes rec kaj znaci adriatic? - sori kaj ne kuzim ....
dsl rulz :) jos par dana da ga nabavim....
ne spajaš se na 64 kB, jer ovo veliko B označava bajt, nego se spajaš na 64 kbps, tj. kilobita po sekundi...
xnet je usluga koju pruža kabelski provider DCM, Adriatic je drugi kabelski provider koji još uvijek nema internet u svojoj ponudi...
aha..hvala na objasnjenju-malo sam pogledo cijene tog adsl-a i nisu tak skupe...ja sam isto tolko negdje platio i xnet s tim da kod xneta nema ogranicenja prometa,al jebes tih jos 60 kn koje ces dodatno potrosit-ja sam isto u prva dva mjeseca s xnetom skido sve moguce s interneta pa sam prestao jer sam skuzio da nema koristi od toga skidanja...bezveze mi se komp usporavo (zbog kazee)...