ma je to je istina.
@šljaka cijene ne padaju nego će padati. isto tako čemo za 25 godina svi doma imati plazma telkaće, pa zar bi zato trebali danas slavit ???
Printable View
ma je to je istina.
@šljaka cijene ne padaju nego će padati. isto tako čemo za 25 godina svi doma imati plazma telkaće, pa zar bi zato trebali danas slavit ???
...za 25 godina će pola nas pocrkat' od alkohola i zračenja... :D
Ovo je smješno - svi se za nešto bune osim kad treba platit' račune onda se isti uredno podmire...
Sama logika kaže ako ti se nešto ne sviđa ne koristi ga/ju...
U biti nijedan operater nije na strani korisnika već svojoj tako da nema idealnog operatera - što se tiće trećeg nema šanse da će netko doći u Hrvatsku zdrobiti novaca koji će mu se početi vračati tek za 10-tak godina (pošto će onda GSM biti isto kao i 099 prošlost kojom se koriste Metuzalemi)...
@nered daj čitaj pažljivije ;)
ma šljeka čitam ja pažljivo al sam iz tvog posta shvatio da je ono kaj sam napiso ranije bedastoća.
danas sam razgovarao s nekim ljudima iz ministarstva i još nekih institucija koje nebih navodio i čini mi se da su moje pretpostavke NAŽAALOST istinite. ali ne uzimam te informacije vjerodostojnima jer stvar nije gotova, a kod nas se zna desiti i kad je stvar gotova da se neko sjeti i veli AUZMEŠ i onda sve od postanka svemira iz početka.
mislim da će biti još _ranja kaj se tiće 3čeg operatera.
Ja bih prvi volio da sve bude super i da korisnici profitiraju ali ipag živimo tu di živimo.
Kvragu, a onaj Debanić u novom Nacionalu govori kao bismo mogli imati funkcionalnu treću mrežu vec ove jeseni(djelomičnu pokrivenost od 20%) bude li sve u redu.