ne znam o kojemu driveru blizz govori ali ja ti preporučam da isprobaš ovaj...
ne znam o kojemu driveru blizz govori ali ja ti preporučam da isprobaš ovaj...
da.ali mix wow-a i drugih.
de driver je prejadan previse krci i nije neki zvuk blizzov je bolji...
meni mob radi savrseno i sa blizzovim driverima..ove kad sam stavio mora dvije kockice smanjiti da mi nebi krcio bass na hpm-70 kama tako da... a bas mi je na pola u EQ !!
vjerojatno je onda do slušalica, ja imam one obične koje dođu sa k750. U svakom slučaju dobro je što možemo birati i podesiti zvuk kako nam odgovara ;)
samo da pitam... jel flashanje fs i maina utjece na gdfs?
lol. google me jos vise zbunio nego sto je pomogao :D puno hvala na ogovoru.
A evo malo novosti od mene ;D
Acoustic BLiZZARD's MiX 1.1
Sto se nalazi u acousticu:
Za slusalice koristite ekvalizer na:= Citat =:
BlackIce HSNBE (baza)
DJk750i 2.0 (zvucnik mobitela + razgovor)
Toshara 1.4 (zvonjenje)
Nirodha's FM Tweak acoustic (radio zvucnik)
Mongoose's Phf_2_FM.apf (radio sluske)
BlackIce Wow PHF_2_Play.apf (sluske walkman,posebno napravljeno za HPM-70)
12 5 2 4 14
Za zvucnik kako hocete ;)
zvuk za slusalice je od blackice wow,pogledaj gore ;D
pitanjce ?? kako staviti layout s xsom a da ne ide prek memorya neg da tak za stalno ostane ?
Stavi layout.xml u files_to_upload\tpa\system\layout i kopiraj ga na mobitel (XS++ > FSX > start FSX)
Ako tako lijepo raspravljate o sound driverima, pa dajte da malo cujemo i o camera driverima i o tome koji je bas nako najbolji.. daj te neke primjere jer mene bas zanima.
Pozdrav.
Prvo da Vas pohvalim ima stvarno korisnih savjeta i sve lijepo pojašnjeno na ovome forumu.
Ja sam poskidao nekoliko drivera za kameru no ne znam još kojeg bih stavio prvo. Imam Zuza 3, Super_camera_driver_8[1].54, blksnaker 922, Zuza1(Edited)_with_on-SuperMode_jpg90_led4, Jonaugust_69_v8[1].64. No sad njih treba isprobati.
Danas namjeravam flashati svoj K750 na W800 pa bih si želio za svaki slučaj skinuti i orginalni firemware od K750 (CID36) u slučaju da ne budem zadovoljan sa ovim novim pa natraf vratim na staro. Dakle treba mi MAIN i FS orginalni od K750 CID36. Ako netko ima ja bih zamolio za link gdje bih to mogao skinuti.
Hvala
sek750i.pl ili iprotebe.cz
Imam neka pitanja pošto mi je ovo prvi SE (D750i CID36 RED nebrandiran, otključan..)
1. Ako nešto zeznem ili nestane struje (bla bla) tokom flašanja softa od W800i, ima li povratka na staro? Kolke su šanse da se mob pretvori u lijepo upakiran krupni otpad? Koji je najrizičniji postupak kod flašanja? Može li se flashanje kasnije nastaviti iz početka kao da ništa nije bilo?
2. Vezano za ikone u menijima.. Postoji li neko pravilo za rezoluciju "icon1_selected.png" i "icon1_unselected.png" itd..? Koja je max rezolucija ikone koju mogu koristiti za 'selected' odnosno 'unselected' ikone?
3. Kako mogu napraviti backup npr. starih camera drivera ili display drivera prije nego ubacim nove (za slučaj da mi se ne svide).
4. Vezano za Dejanovo pitanje malo iznad: pretpostavljam da soft koji on može staviti u K750i, mogu i ja u D750i (oba su CID36)?
Ajmo mlade nade! Ako vam se da odgovarat, odgovorite po brojevima. Neću vas previše daviti :thumbup:
E da to bi bilo korisno znati kako napraviti back up drivera i sličnog.
Nigdje na netu da nađem display drivere. Našao sam jedan jedini ali me je strah staviti ga ako nemam backup ili isti takav koji trenutno je u SE-u.
1. ima povratka na staro , a ako ga ubijes prodas ga meni , ne mozes ga s*ebat dok ne diras gdfs,erom,eeprom, najrizicnije je ono kad moras onak ono napravit a da ne ... :D
2. sta si ti mislis sam radit ikone,koje god skines s interneta radit ce
3.ne moras radit back up jer se svi driveri mogu skinut s topsony,ali ako bas oces mozes sa farom
4.ne kuzim 4. pitanje ... d750/k750/w800 su skroz isti i na bilo koji od njih ide soft od druga dva , samo moras pazit da ako je mob cid36 stavis cid36 soft , a ako je cid49 stavis cid49 soft
mlade nade :D
..ovo te nisam skužio.. Znači flashanjem maina i fs-a ne mogu niš zeznut a da se ne može ispravit? Da li uopće ovo flashanje koje je tu objašnjeno ima veze sa eeprom-om, gdfs-om...?
Mislim napraviti svoje, već su gotove samo ih trebam prilagoditi za SE :)= Citat =:
Izvorno postao Most Wanted
Još da upitam, postoji li mogućnost izrade animacije? Znači hoću grid meni, ali mi se ne sviđa ona zoom animacija..
Ako bude dobro, možda vam i pokažem što je ispalo od svega (grafika me bolje sluša nego flashanje)
...koje će nadam se pomoći amateru :D= Citat =:
Izvorno postao Most Wanted
Hval kolega, sve jasno ko dan. Opskrbio se ja sa svime.
No jedno me još zanima. Vidim da ima na sek750i.pl za skinut dosta tog pod folderom EROM. Šta je taj erom, i šta se radi sa njime?
nemoj ti dirat erom bolje ti je :D
to ti nije potrebno,stvarno (jedno ako ti je brown pa trebas u red al preko servisnog kabela)