ma kome se sviđa naravno da će je odmah kupiti ma koliko got taj phone koštao.
Printable View
ma kome se sviđa naravno da će je odmah kupiti ma koliko got taj phone koštao.
Meni se nekako ne sviđa. A najviše mi smeta što ja svaka tipka drukčije veličine. A pogotovo trojka. Pre mala je. A i mobitel ne može biti loš. Ipak je to provjereni series 60 sa Symbian 7.0s i boljom kamerom
Mob je odlican, samo su mu tipke u kur*u, al se valjda da naviknut. Sto se tice kamere, jest da je bolja, ali ja ne patim bas na odlicne kamere u mobovima. Ja doma imam 3.2Mp fotic i to mi je sasvim dovoljno!
I u nju ne idu obične mmc kartice, nego reduced size i nema infra crveno (ili bluetooth, nešto od toga...), i šteta zbog tipkovnice, inače bi bila vrlo dobra...
Nema IR ali uz nju se dobije obična MMC kartica od 64MB
dobije se reduced size mmc od 64 mb, ta kartica ima adapter da stane i u obični mmc utor. ali te se rs kartice jako teško mogu nać za kupit...
A kak to čudo izgleda?= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
dobije se reduced size mmc od 64 mb, ta kartica ima adapter da stane i u obični mmc utor. ali te se rs kartice jako teško mogu nać za kupit...
kao sim kartica, čak malo manja...
ne kužim zašto su to radili, MMC je ionako dovoljno malena...
fakat koma,mislim kad će se ti proizvođači opametit više da stave stvarno sve potrebne stvari u phone?
uvijek s nečim samo njima pametnim zaj...... phone
A moraju nešto zaj**at. Kak bi inaće izdavali nove modele? Dodaju jednu potrebnu funkciju i evo novog moba. Tako se SE zajebo i izdao P900 sa svim mogučim pi*darijama i sad ne mogu izdati noviji, bolji model= Citat =:
Poslao: damgol
fakat koma,mislim kad će se ti proizvođači opametit više da stave stvarno sve potrebne stvari u phone?
uvijek s nečim samo njima pametnim zaj...... phone
ma nemoj a n9500?
uostalom P900 je samo nadogradnja P800 a ima se još brdo stvari za stavit na recimo P1000
Ona još nije izašla tako da se ni ne računa. A mora i Nokia izdati konkurentan model. A koliko ja znam 9500 nema tuch screen i biti će puno veći od P900= Citat =:
Poslao: damgol
ma nemoj a n9500?
normalno kad je communicator da je veći,uostalom i screen će biti duplo veći!