To se odnosilo na post iznad mojeg i nije imao veze sa tim da li se radi o virtualnom i li pravom operateru, već o njihovom ukupnom broju na području duplo manje države.
Printable View
To se odnosilo na post iznad mojeg i nije imao veze sa tim da li se radi o virtualnom i li pravom operateru, već o njihovom ukupnom broju na području duplo manje države.
U Sloveniji je Debitel virtualni operateri radi i od samog početka GSM-a u Sloveniji.
Inače je Debitel njemačka firma. I šta je najzinimljivije nudi isključivo post-paid usluge. http://www.debitel.si/
Po meni to treba zabraniti. Kvaliteta ce i dalje padati. Kao da nema dovoljno novotarija. Sad sam u Njemackoj i kad vidim kakave sve oni gluposti tu imaju i kako je to losije i skuplje nego kod nas zazelim da se takvo stanje zamrzne i da se ne mijenja, ali bojim se da ce na kraju biti kao i kod njih. Btw. prekid ugovora moras najaviti 3 mjeseca unaprijed. Katastrofa. A cijene su uzasne. I nema unlimiteda! GPRS je strasno skup... wtf!!!
U Njemackoj ima mobitel flat, movie flat, telefon flat i brzi internet flat sve za 20 eura...
A što je to movie flat?
Da ima i tarifa za djecu s 2 besplatna broja (roditelji) i mogućnost lociranja mobitela kako bi vidjeli gdje je dijete i blokiranja usluga, koje mogu napraviti roditelji preko portala. Zanimljivo moram priznati.
www.toggo-mobile.de
Sta nije potreban natjecaj za Virtualne mobilne operatore?
Ne, u tomu i je caka, ali mene zanima preko koga će raditi? Tele2 nije ni svoje potreba pokrio, a ne bi me čudilo ako zakonski nisu obavezni da ni VIP ni T-mobile ne pristanu na suradnju (možda nekim tajnim ugovorom).
Zna li netko kada ovaj telcro planira započeti sa radom!?
Vjerojatno će koristiti infrastrukturu od t-mobilea.
Sto li ce pisati na mobitelu, TELCRO ili mreza od koje ce izmajmiti mrezu? I da li ce mobitel kad trazi novu mrezu ispisati i tu virtualnu ili samo ove tri koje sad imamo???
Mislim da će pisati oboje. Mojoj prijateljici u njemačkoj piše:
T-MOBILE D
DEBITEL
Inače je na preplati kod Debitela (virtualni)....
A za traženje mreže mislim da će prikazivati samo prave operatere, ali nisam siguran 100%
Najvjerojatnije će pisati samo ime virtualnog operatera.
Kao šta kod tomata piše samo tomato, a ne vip.
Znam da je Tele2 neposredno prije početka rada razmišljao o tome da svojim korisnicima u VIP roamingu na display-u mobitela piše i Vip i Tele2, ali je to bilo teško isvesti (valjda skupo). Tomatu cijelo vrijeme piše Tomato jer ne idu nikud iz Vip-ove mreže ...
tako je pise vip hr i ispod tele2 to uopce niej skupo, samo ga mobitel mora podrzavat.
Joj krivo sam se izrazio... mislio sam da cijelo vrijeme piše Tele2 bez obzira u kojoj si mreži (u Hrvatskoj naravno)...
ako koristis vip' onda ce pisati samo vip,ako koristis signal tele2,onda ce pisati i vip i tele2.
Da li VMNO moze ponuditi sve usluge kao i normalni operater? (GPRS, MMS, postpaid itd.)