To ti iz iskustva :D= Citat =:
Poslao: coma_zgb
treba placati pretplatu redovito, jer ti inace dodju i stave kabel u vrecicu koju zapecate voskom, i to nemres nikako maknuti
Šalim se
Pa ako ti zapečate kabel kupiš novi :D
Printable View
To ti iz iskustva :D= Citat =:
Poslao: coma_zgb
treba placati pretplatu redovito, jer ti inace dodju i stave kabel u vrecicu koju zapecate voskom, i to nemres nikako maknuti
Šalim se
Pa ako ti zapečate kabel kupiš novi :D
1. Pretplata se neplaca na programe dal je jedan ili deset vec na radio i tv prijemnik
2. Jedna pretplata = 10 televizora (na jednu pretplatu mozes imat neogranicen broj tv, prije je bilo drugacije, koliko tv toliko pretplata, i to je naravno bilo dok sam bio student, mamu im a sto smo sakrivali televizore u stanu kad je dolazio ovaj naplacivat
3. Ako zapecatis tv moras i dalje placat za radio a umanje ti pretplatu za nekih 10Kn, a nemozes rec da radio nemas jel to nepusi niko
4. Tako da nam ne preostaje nista nego glavu medju noge i plakat i dalje kako nas pljackaju
Ali to mi nije jasno. Čemu pretplata? Bilo bi mi logično da imaju kvalitetan program sa puno filmova. Nova nema pretplatu pa ima puno bolji program ali sa pre više reklama. Pošto ih mi financiramo trebali bi bar imati poštene filmove
I na mobitelu??? :D :D :D
Ak ne budeš plačao pretplatu zapečate ti mobitel :D :D= Citat =:
Poslao: Dark
I na mobitelu??? :D :D :D
E pa bas i nemoze odnosno neidu drzavna televizija i dobri filmovi zajedno!= Citat =:
Poslao: cyberphere
Ali to mi nije jasno. Čemu pretplata? Bilo bi mi logično da imaju kvalitetan program sa puno filmova. Nova nema pretplatu pa ima puno bolji program ali sa pre više reklama. Pošto ih mi financiramo trebali bi bar imati poštene filmove
Ima tu istine
Zapečate ti punjač, ili antenu, ili cijeli mob, ili uzmu mob sa sobom,... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D= Citat =:
Poslao: cyberphere
Ak ne budeš plačao pretplatu zapečate ti mobitel :D :D
Evo meni je bio inkasator danas.....
i buduči da sam ionako več rastrzanih živaca,čim sam vidio ceduljicu,razbio sam čovjeku glavu....
sad samo mogu čekat da mi pošalju poziv za sud.......
pa i ja bi mu razbio glavu :) no nije on kriv treba bacit bombu na hrt
...fak d prepucavanje oko pretplate (ili budimo točniji - naknade :D), svi od nečega žive pa tako i onijeh 2000 duša na HRT-u a uskoro će i oni na HRTL-u (naravno bez naknade) ali sa pregrštom starih reklama (opet će VIP i HT istrest' kesu ;D)...
jok, lllllllllooooooolllllllllllll= Citat =:
Poslao: sile
3. Ako zapecatis tv moras i dalje placat za radio a umanje ti pretplatu za nekih 10Kn, a nemozes rec da radio nemas jel to nepusi niko
i kad dolazi hrtl?
a rekli su sredinom o travnja,inače što je konkurencija veća to će program biti bolji pa makar i sa reklamama!!!!!!!!!!!!!!!
ali glavno da ce smradovi povisiti pretplatu :angry:
nece oni povecavati ni snizavati pretplatu!!! necete imati 3. program, morat cete imati karticu i placati to !!! PREVARA ZA HRVATSKI NAROD!!! vi ne gledate "vijesti"?
kaj se mene dotikavle, nek ukinu sve programe bar će natalitet porast...;D
...ili porasti stočni fond... :D
a možete i imat kablovsku pa ćete imati famozni 3 program jedino kaj ćete ko i ja plaćati 60 kn kablovsku i 50 i nekaj sitnog normalnu pretplatu!?!?!?!?!?!?!?!?!
ma kakva kablovska........ to nece nikad zazivjet..... samo po centru grada je.... ma daj..... digitalni satelit
= Citat =:
Poslao: flOorKilla
ma kakva kablovska........ to nece nikad zazivjet..... samo po centru grada je.... ma daj..... digitalni satelit
!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? !?!?!?!?!?!?!?!?!