-
moj frend je imao max adsl al je nabio račun pa su odsutali od toga,zatim je 5 dana imao homebox al to je stvarno preskupo i preograničeno,a on voli skida pjesme,svi znamo da 1 Gb mjesečno možemo potrošiti samo na surfanje,sad čekam metronet,samo što su rekli da nemaju mrežu u novom zagrebu pa ih čeka,drugi frend ima dcm,čini se ok,a ja se držim dobrog starog max adsla... :respect:
-
Nastavak i preporuka
Cijenjeni forumaši dragi i mili.
Uza svo veselje i sreću koju sam izrazio u početku korištenja usluge duo, došlo je do drastičnih promjena.
Od samog početka je postojala određena nestabilnost u korištenju usluge no situacija se drastično pogoršavala i stoga je ISKON odlučio da mi na kućnu adresu pošalje " stručnjaka " iz njihove partnerske firme JEWARE iz Osijeka. Mladi gospodin je došao i poslje provjere nekih parametara i uvida u stanje instalacija u mome domu, došao je do " stručnog mišljenja " da se kućna instalacija mora promjeniti i ponudio mi je da on to obavi za određenu naknadu na što sam i pristao.
Sutradan je mladi gospodin sukladno našem dogovoru došao da učini dogovoreno, promjenjeno je cca. 15 metara kabla kojeg je on donio i po spajanju je zaključeno da je situacija još gora i sada imam umjesto 10 Mbita jedva 2 Mbita interneta i iskreno gospodo ne znam šta da radim.
Molim savjet i to brzo i unaprijed hvala.
-
Uhhh...nezgodno. Uzmi si dva megabita :)
-
posalji mail za zaštitu potrošaća pa ce ti oni reci sta da ucinis. ako ti je prije bilo 8mbita
-
dal se taj iskon duo isplati ili ne?kao za 200kn 5mbita veza,tako mi reče kolega forumaš...kakva je veza?itd?prednosti,nedostaci?
+kakva je to fora ako imam ugovor sa t-com adslom-da ipak mogu kod njih preči?duo mi nije još dostupan u kvartu,ali bi uzeo sad adsl i plejku i sve to,pa onda prešao na duo,ako je to i kako moguće??
-
Mislim da ako si na max adsl-u mozes prijeci na iskon duo bez problema, a sada sam bas gledao i vidim pakete nove iskon surf 2mbit + flat + telefon 170 kn na 24 mj + samsung telefon gratis :)
Nemogu vise naci kako je prije bilo za 199 kn 5 mbit+telefon+flat