To se poklapa sa pravcem "konverzija fiksne u mobilnu" jer ove cijene su manje od onih u fiksnoj telefoniji. To je donekle zapoceo VIP sa homeboxom ali to nije prava konverzijia (zbog vezanja uz odredjenu adresu tj. BS).
Printable View
evo vam još podataka:
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=79265
"Tarificom Tele2 izravno konkurira Tomatu koji se hvali najjeftinijom tarifom na tržištu (0,48 kn po minuti), pa je za očekivati da će sada i Tomato spustiti cijenu razgvoora. Pitali smo Matsa Tillyja, direktora Tele2, znači li to da će i Tarifica potom pojeftiniti - na što je odgovorio potvrdno. "Mi ćemo uvijek ići s cijenom niže od svih ostalih i svatko tko se u bilo kojoj državi pokušao natjecati cijenama s Tele2, uvijek je izgubio", dodao je Tilly."
Ovo već postaje smiješno... 2 lipe jeftinije s prvom obračunskom jedinicom minutom bez svih usluga vs knockout koji je 2 lipe skuplji s obračunom 15 sek i ima sve usluge. :flame: Ali nije im loša ideja, zašt bi se natjecali s tomatom kao pravom mrežom. Idu s istom forom ko vip samo što će uvijek biti jeftiniji, pa ako neko hoće... :spin:
Evo, sad je i na webu.
http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=...je&sp=tarifica
Tarifica ne omogućuje roaming pozive...
Zamislite da nema roaminga ni na vip-u.Hahaha:suicide:
Ovo mi je malo perverzno:
Prijelaz u Tele2 pretplatnički odnos ili drugu tarifu
Korisnicima "Tarifice" nije omogućen prelazak u Tele2 pretplatnički odnos kao ni u jednu drugu Tele2 tarifu.
Svrha Tarifice je samo da zajebe Tomato, kao što je svrha Tomata samo da zajebe Tele2.
Samo neka se oni nadjebavaju i neka ruše cijene, a mislim da nitko normalan neće koristiti niti Tarificu niti Tomato, kad samo za nekoliko lipa više dobiva Knock-out tarifu, koja je normalna tarifa, a ne krnja kao ove dvije.
Dakle, Tele2 je u prednosti :spin:
a ja sam imao tako dobru ideju za tele2 reklamu kao protuodgovor tomatu,kad oni jos smanje cijene...za "cak" dvije lipe.
uf,bez veze,kao da je i bitno ko ima lipu nizu cijenu.
bolje da su u oglase stavili nesto na foru:
"sta sve mozete dobiti za jednu lipu?
MMS prema svim tele2 brojevima!
wap!
pozive prema sluzbi za korisnike!
(i jos ponesto tu nabrojati)
.
.
.
puno je toga sto se danas moze dobiti za samo jednu lipu!"
...ili tako nesto!
mozda i nesto u stilu: "mi smo 2. skuplji smo za samo lipu,ali dajemo vam vise... razmislite o 3. i 4. sta od njih ocekujete...i za koliko!?" i to onako zacrni se ekran,i na 2-3 sekunde u stilu nekog krimica,ili anti-drogs kampanje...
ali dobro,sacekat ce mo koji dan,pa kad i paradajzovci snize cijenu za jos lipu,tvorci reklama i slogana ce imati posla :)
Hoće li ovaj start paket tarifice vrijediti 14 dana bez nadoplate bona kao u knockout-a ili više!?
Nisam našao tu informaciju na net-u.
Sad mozda izgleda glupo ta tarifitca ali za nekolko mjeseci bi mogle osjetno pasti cijene. Ovo je tek pocetak
Pa ljudi jel vi kužite da ta tarifica zapravo nije namijenjena korisnicima nego tomatu. Mada moram pritnati da ovo već ulazi u sferu perverzije i lakrdije. U stvari Tomato sam po sebi je ništa nego perverzija. OVi u Tele2 su se zainatili, i sad je samo pitanje dokle će te lakrdija ići.
ici ce dalje dok ovi u Tomatu ne shvate da cijenama ne mogu parirati Tele2,kako je i Tilly najavio.
Misliš ovi u Vipu. ;)
pa da.istina je da su ove tarife potpuno besmislene,ali Tele 2 jednostavno mora opravdati svoju ulogu najjeftinijeg operatera.
to rade po cijeloj Evropi i vjerojatno ce ici do kraja da dokazu i pokazu i ovima u Tomatu(Vip-u:spin: )da im je besmisleno natjecati se s njima sto se tice cijena.:nono:
Sad kad bolje razmislim, neka oni i dalje spuštaju po lipu, dok ne dođe na nekih 20 lipa prema svim mrežama :notooth: onda uzimam od onog koji prvi ponudi 19 lipa :retard: ;D
he,he,bas tako:flame: ako nastave svaki mjesec skidati po 2 lipe,vec do kraja godine cemo imati prilicno jeftine razgovore;D
zato sto imam vec karticu sa poznatim brojem (kolegama poznanicima i sl) pa mi se neda jos jedan broj uvodit a i tomatmo mi je u ladici kao i jos ponesto brojeva koje e koristim pa uopce ne vidim svrhu kupovanja novih osim da se mutavi operateri dive sami sebi brojem prodanih brojeva...:nono:
Rat Tomato - Tele2 se nastavlja:
http://www.totalportal.hr/index.php?article_id=109356
Samo mi nije jasno kako Tomato misli odrzati obecanje o garanciji najnizih cijena kad ce nuditi iste uvijete kao i Tarifica!?!?
''Tomato će zadržati garanciju najnižih cijena i već početkom sljedećeg tjedna svojim korisnicima ponuditi cijenu od 0,47 kn/min za pozive prema svim mrežama i cijenu od 0,27 kn za SMS poruke!'', kazao je za Totalportal tomato marketing manager Dorjan Zadković.