ma kad server vidi kak se dobra stranica dobit češ 500 mb prostora pa ćeš moć stavit šta hoćeš :D
Printable View
ma kad server vidi kak se dobra stranica dobit češ 500 mb prostora pa ćeš moć stavit šta hoćeš :D
@Tomo napravi si račun na Globalnetu, oni daju 20 MB prostora
Hvala šljaka, budem premjestil sve ak će me još držat to uređivanje, moram priznat da čovjek popi..i s tim stranicama, ovo mi je došlo ko neka proba....
si siguran da je 20MB, čini mi se puno za free....?
@tomo
pogledaj malo po webu, imas free web hostinga koji daju i do 100MB. Probaj na web1000.com , mislim da oni cak ne stave niti bannere na site...
e moj tomo ti si puko... ali totalno puko... skrooooz. ne znam kaj ti je trebalo u životu da od uređivanja zgodnih koka što si tak fino mogao nadgledat, promatrat, nać neku zgodnu malu i to, prijeđeš na druženje s kompjuterima i postaneš kao ovi manijaci iz mobila s kojima si se počeo družit i koji su te navukli na kompjutere, poklonili ti ovisnost i očne bolesti te psihičke poremećaje od previše šarenila na monitoru! ;D ;D ;D
da fakat, ponasa se ko ferovac....uzas
to je zappanova percepcija viđenja he he, ima nešto i u tome lol...:)
@Tomo sigurno moja stranica je na globalnetu. I FTP pristupo im radi bez obzira preko koga se spojiš.
www.freehomepages.com Daju 50Mb besplatnog prostora, s time da su baneri samo na dnu ekrana.
@šljaka...mislim da je najbolje kostur ostavit tu di je , a na globalnet-u ču otvorit account i šibat sadržaj...kaj ti misliš?
@dark...fala idem vidjet situaciju sa freehome, bio sam tam prije jedno mjesec dana, imaju komplikacije kod registracije....
ja ću otvorit sajt - TOMO FAN CLUB! ;)
lol...wb stavio sam ti link na svoj site, tak da ljubitelji t68i imaju kam ič...;)
fala tomo majstore, Bog će ti platiti! :) Još da mi samo i banner napraviš i staviš ga na glavnu stranicu... ;D
Nego sad ozbiljno, napravit ću tomo fun club - sajt sa tvojim slikama, foto galerija do mile volje, samo te još trebam užicat za slike od najranijeg djetinstva, preko tambure, do žena raznih... a prek sajta ću prodavat i majce s tvojim likom, natpis u stilu 'I (srce) tomo'!
e ***** mu, još se samo moram sjetit kak se web sajt radi i da vidiš stranice... ;)
he he he ..lol.....moš na majce stavit mene sa jenifer lopez...;)..ispod nek piše...This is TOMO, who is F..k that girl?...he he he
looooolčina!!! :lol:
E tomo, vidi mi potpis!!
he he he, sad pratim hit counter..;)
a kaj je to? kad te netko udara, a ti brojiš? Nemaš beda, ak ti je do toga sve se može srediti... lol...
he he takav se još nije rodio....lol
Tak je kostur ostaviš di je, pootvaraš račune naokolo i samo puniš.
Usput ako na HT otvoriš Family korisnički račun za svaki dobivaš 5 MB (max. 5 računa)
Znači VIP 5 + Globalnet 20 + Iskon (mislim) 5 + HTnet 25 =55 MB. Sasvim pristojan prostor, zar ne? A ima ih još....
šljaka:beer:maestro si, svaka čast, mislim da će stat dosta sadržaja...;)...malo sam u stisci, ali krečem uskoro ozbiljno...
mislim da najbolju ponudu od ovih free web hostinga ima na www.web1000.com
nemaš uopće bannera na stranici, 100MB prostora; jedino imas hotlink zabrane, ali mislim da je tako na svim free web hosting-ima...
koja im je onda svrha davat 100MB prostora, hvala na savjetu probati ću....na 100MB stane pun K toga...
moram malo ozbiljniju stranicu napravit, ovo je bila neka probica
pa nemam pojma, ali ja sam tamo hosta svoje prije. adresa ti bude adresa.web1000.com , nemas bannera... Mislim sasvim ok ;)
Samo pohvale,zbilja si se potrudio i rezultati se itekako vide.
:comp: