To stoji ali šta će mu 32 ili više MB memorije kad služi samo za slike?= Citat =:
Poslao: vjeko
meni je vazan samo izgled i da ima nekej postenih funkcija -6230 ima prosirivu memoriju (ono kaj mojoj njoki fali)..
Printable View
To stoji ali šta će mu 32 ili više MB memorije kad služi samo za slike?= Citat =:
meni je vazan samo izgled i da ima nekej postenih funkcija -6230 ima prosirivu memoriju (ono kaj mojoj njoki fali)..
cujemo se onda= Citat =:
Poslao: cyberphere
Nema problema
za slike-odakle ti to?? pa mob podrzava mp3 format, snimanje..ne samo za slike..= Citat =:
Poslao: cyberphere
To stoji ali šta će mu 32 ili više MB memorije kad služi samo za slike?
Ajd dobro. Jedino korisno mu je mp3 player. Snimanje je qrac je snima samo 10 sec videa i 60 sec diktafon= Citat =:
za slike-odakle ti to?? pa mob podrzava mp3 format, snimanje..ne samo za slike..
Kolika je cijena 6600 u hrvatskoj???
Od 4500-5000 kn, u oglasniku je oko 400 E
360
ja platio 350
Imam Nokiu 6600 i mogu reci da je dobar telefon,ali ima i ozbiljnih nedostataka.
Uzasno je (ne)udobno koristiti Operu sa GPRS-om klase 6(3+2)kanal manje se osjeca.Nokia 6230 je rijesila problem oko kanala manje ali nema Operu,mada u kombinaciji sa GPRS class 10 ni webviewer nije lose resenje,(o EDGE-u nesmijem govoriti:-X ).Po meni glavna mana Nokiji 6230 je ekran rezolucije 128x128 pixela:(
Sve moje simpatije idu dolazecem Sonyericsson-u K700.
Ima:brz GPRS,veliki ekran(176x220 pixela),(ne)ograniceno snimanje clipova(memorija telefona koja nije mala 32MB),mogucnost video i audio streaming-a...
Moj glas ide 6230! Nikako 6600!
zasto?
Imao sam 6600 a sad 6230 i 6230 definitivno vise zadovoljava moje potrebe. Recimo: mp3 player, radio, media player...definitivno kvalitetnije i jednostavnije od 6600. Kvaliteta slike koja ispadne na monitoru laptopa je kvalitetnija tj. čišća na 6230. Night mode slika je poprilično dobar. Dizajn 6230 ne moram nispominjati. Pisanje poruka na 6230 puno ugodnije i jednostavniji pristup . &230 vrijedi svaku kunu, i to samo 3999kn! Fakat iznenadjujuće dobra cijena!
Ja ništa ne kužim, pa ovdje fale postovi od jučer, e cyber jel 'kužiš ti to, ovdje uopće nema ono kad sam ja podržao comu, a ti mene, a gdje je to!?
Znam da ovdje nebi trebalo o tome al ipak ...
Meni uopće nije jasno, fale skoro svi postovi od jučer popodne, ne samo tu, nego po cijelom forumu...