Koji kreten ti je to rekao? Ne trebaš plaćat telefonsku pretplatu, ako nemaš ugovor na telefonski priključak. Samo Internet...
Printable View
Koji kreten ti je to rekao? Ne trebaš plaćat telefonsku pretplatu, ako nemaš ugovor na telefonski priključak. Samo Internet...
Evo ovako, uskoro mi dolazi Amis u kvart, al neke stvari ne kuzim
Znaci, imam T-com fiksnu liniju i internet preko Xneta(DCM).
DCM raskidam, i naručujem Amis 2u1.... znači telefon i internet. E sad...
Kako to ide sa računom, dali ja i dalje plačam pretplatu Tcomu od 60 (ili kolko već kuna) + pretplata amisu (160kn) = 220kn, ili plaćam 160 kn pa se računa još + potrošene minute preko amisa, što sve ja plaćam mjesecno, jel tamo na stranici pise da dobivam i nesto od t-coma??
Pa nemaš onda više nikakve veze sa T-Comom. To je Amisova infrastruktura. Sve njima plaćaš.
Da, T-Com telefon će ti oni sami raskinuti, a broj koji si dotad koristio se prenosi.
nedavno sam prešao na amis 2u1 i nema nikakvih problema sa netom skida mi oko 125kb i računi su se smanjili tak da 5
Hehe...da imam ja Amis, meni se ne bi smanjili ali bih skidao puno više nego na T-Comu :D
Gospodo ja sam na Amisu od 12 mj prošle godine.
Nemam nikakvih zamjerki-2-3 puta na kratko pala veza zbog nadogradnje sustava,što ne mora značit da u drugim kvartovima nije bilo dužih iskapčanja zbog upgrade-a.Ja sam u Voltinom.
link za provjeru brzine --http://st.amis.hr/meter.php? - bilo kojeg operatera
meni se kreće od 1.99 Mbps do 2.08 Mbps
Zasdnja ponuda od 07.07.g je 2Mbps i FLAT RATE i besplatno fiksno telefoniranje(uspost poziva 7 lipa i 3000 minuta mjesečno), 168 kn /mj.
Mail. web hosting po 150 MB , f-secure besplatno i siemens A-150 za 1kn.
Ponekad zezaju news grupe--oni vele da nije do njih već do servera u Americi.
Ponekad neka grupa nestane , ali se pojavi nakon dan -dva.
Ostalo je u redu i jako sam zadovoljan.
ostalo na 0800 50 20 10
Ja imam amis 2 u 1 i neznam zašto mi t-com šalje račun za internet od 0.00 kn:banme: