ja sam sad zadnje s seusom flasho i imam sw R1KG001 i master reset s i bez M2, formatiro karticu preko moba i kompa.i ništa samo radnja nije uspjela i još nešto nakon master reseta memorija uređaja je skočila s 64 na 78mb free
Printable View
ja sam sad zadnje s seusom flasho i imam sw R1KG001 i master reset s i bez M2, formatiro karticu preko moba i kompa.i ništa samo radnja nije uspjela i još nešto nakon master reseta memorija uređaja je skočila s 64 na 78mb free
Dajte, molim vas, malo pojasnite kako da saznam koji mi je CID K800??
odi na ovu stranicu
http://www.wotanserver.com/WotanClient.exe downloadaj to
onda pokreni i on nešto uploada zatim stisneš start i ti
u međuvremenu ugasiš mob,izvadiš sim i M2 ako imaš
staviš bateriju u njega i držiš tipku C (ne puštaš ju isto kao što na SEUSU radiš ako jesi)na mobu i uštekaš u mob USB i on će ti izbacit review i tamo če ti pisat koji ti je CID nemoj dalje ništa radit a u biti ni nemreš jer nemaš kredit.
Instalirao sam dvije java igre i od tad mi neće ući u aplikacije i igre-pokazuje 0bajtova.ponovno sam stavio sofver i zbrisao igrice i programe s MS,resetiro mob i ništa ne pomaže a neda mi se čekati da mi ga poprave ovi iz servisa(imam garanciju).imam V630i i dal mogu to napravit na njemu to što ste napisali
Odnesi si na servis.za 5 -10dana ti poprave.nije neki problem bas pricekat
budem ga odnesal na servis ako kažeš da ništa ne uspijeva
Ja taj problem također imam dulje vrijeme... Pa ako netko negdje nađe načina da se riješi problem, neka mi se javi...
i meni se to dogodilo na k850. hoće li novi firmware to popravit ako ga stavim?
sumnjam....probaj ali sumnjam...sve jedino uspjeva s wotanom ali s time gubiš garanciju ako ju imaš i plaća se. :D