Zato će i ostalo biti još jeftinije, a mi ćemo opet sanjati o nečem novom (npr. T10 ;) ;) ;) )
Printable View
Zato će i ostalo biti još jeftinije, a mi ćemo opet sanjati o nečem novom (npr. T10 ;) ;) ;) )
meni je i tako za sada svejedno...
jos nije dostupno u zd uopce, a pitanje je hoce li uopce biti dostupno i za moj kvart kad stigne u zd. Pa se za sada ne trebam misliti...
A u zg mi je relativno ok, jer koristim w-lan na faksu ili u nsk, pa ajde kad imam nesto vece za skidati, onda je ok.
Ali ovako navecer, doma - klasika 56k
Mozda da pricekamo B-ISDN :D
Kolika je brzina u NSK-u? Ima li kakvih ograničenja?
nema. maksimalna propusnost od 11Mbps
Uff. Mogao bi se učlaniti :D= Citat =:
Poslao: 3aTmr
nema. maksimalna propusnost od 11Mbps
daj nek neko uzme taj maxadsl pa da vidimo kako to zapravo u praksi izgleda.....
...malo sam se informirao - sad prva tri ili šest mjeseci ne naplačuju dodatni promet (one pakete po 20 kuna) i kad npr. zvekneš osnovnu veličinu te sve dok ne potrošiš polovicu novoga paketa ne naplačuje se...
Ni meni nije dostupno :( :( :( :( :(
Jel iko uspio u praksi usporediti cable i DSL? Mislim da je bilo nešto o tome na forumu ali sad ne mogu naći.
imo sam ja obadvoje... u pocetku su bili isti po brzini downloada i uploda ovdje kod mene... istina, ja zivim u zgradi i ono navecer kad hrpa ljudi ide na internet malo uspori (cable) ... dsl je uvijek imo isto brzinu... samo ponekad mi nije htjeo opce da loada stranice po par sati... neznam jel to bilo do mog modema ili nesto drugo...
sad imam cable i moj provider je nedavno poveco brzinu... sad je 3.0 Mbps download; 384 kbps upload... dok je dsl ostao na 1.5mbps i 320kbps... cijena im je ista $49.99 neograniceno prometa
ja koristim cable
@player
jesi ti imao adsl ili hdsl, ili mozda vdsl?
koliko ja znam u americi se koristi hdsl, a neznam kako je u kanadi.
mada ja dajem prednost adsl nad hdsl-om
nisam nikad imao adsl ili hdsl... ova nova vlada sjebala sve... trebo optimus cable doci u toronto i okolicu.... ali nista od toga, potplatili vladu cigani.... da se vlada nije mjenjala sad bi ja surfo na 10mbps cabelu
jojjjj ti bar nekak i surfas, a mi jadnici se tu mucimo sa dial upom...... iako imam isdn to je isti q...
@player: Ti se žališ??? Što bi onda mi morali reći kojih je više od 50% na 56k modemu!!!
i na sve to članak u mreži kojim su dali ogromnu podršku ovom našem, tj. HTovom MAXADSL-u.. koliko god ako pogledamo to i ono prije s cijenama jest napredak, ja ipak nisam uspio probavit taj članak da je toliko pozitivno napisan bez usporedbi s ostatkom svijeta i vremenskim kašnjenjem koje ADSL u hrvatskoj ima...
pa predstavljaju moguće poslovne modele, odnosno usluge koje će ISP ponuditi korisnicima poput televizije i to.. ma oke, neka im, ali mi to sve više počinje ličiti na precijenjene a ujedno prilično bezvezne usluge mobilnih operatera... a ne bi malo stvari postavili da nam daju pristup kak se spada da možemo na netu pogledat neki streaming (neovisan, ne nužno njihov) ili bilo što slično.... i da nam nije bed slat okolo malo veće količine podataka, nać si nešto okej softvera, naučit se nečemu itd... bah
...a zamisli za jedno dvadeset godina možda i mi budemo stalno priključeni za cca 100 kuna... :D
I na oko 100MB/s :D :D :D :jump:
na b-isdn-u bi brzine trebale biti znacajno vece od 100Mb/s, a ocekuje se uvođenje negdje oko 2010 god.
Onda na 10 GB/s :D :D :D
ponovo se ja prebacio na DSL, i mogu reci da je pusiona !!! nervira me kad resetiram kompjuter onda moram ici na Connect>sympatico> upisi username i password pa cekaj dok on obavi svoja sranja, dok se to zavrsi meni prodje volja za internetom.... ono na sajtovim na kojima snimam muziku vise od 1god gdje mi je brzina na kablu bila i po 400kbs, na dsl podje od 50 pa se spusti na 20...
cekajte cable, dsl je banana
e pa u hrv nije dsl tako jadan....