lijep,jako lijep mobitel,al da bar ima specifikacija 6500 slide-a :headbang:
Printable View
http://www.tportal.hr/tehnologija/mo...1/0253006.html
6500 classic - 320€
6500 slide - 370€
Mislio sam da ce cijene bit vece......
bez problema ce biti 3000kn.Mobis je poznat po tome.:sheriff:
Nokia uvijek da cijene svojih uredjaja kod predstavljanja, ali su to uvijek cijene prije oporezivanja i bilo kakvih davanja. Dakle cijena kod nas ce biti sigurno bar 30% vec od ovih tu navedenih. Dakle uzimom clasica, cijena od 320 ce narasti za 30% na oko 400 eura, sta je taman nekih 3200 kn. I eto vam pocetne cijene u Mobis. Zivi bili, pa vidjeli koliko sam bio blizu. :klap:
Mozda si rekao i premalo.
tko jos kupuje fon u mobisu :)
kada se pojavi, pricekas dva-tri mj. i cijena je ok, naravno ne u mobisu :)
A gle, novo je novo. Mozda je neko mobitela isao rastavljat iz neznam kojih razloga...sve proslo ok i tip odluci prodati mob, ti ga kupis i mob ti rikne. Odneses u servis jer ima garanciju i naravno ne priznaju ti... mozda ovo zvuci smijesno ali znam neke ljude koji bi ovo mogli napraviti.
Neznam za vas ali za mene je najsigurnije kupovati u Mobisu(kupovao bi da imam para)
Postoji ta mogucnost, ali ono vecina ljudi kupuje mob da bi ga i kasnije mogla prodati. Stoga je logicno da ce ga cuvati.
danas kad i u oglasniku mozes kupiti mobitel sa valjanom garancijom jako je upitna isplativost kupnje u trgovini, gdje je cijena opterecena PDV-om,marzom i drugim nametima.:adminrulz:
Tako je...zadržiš se kod jednog, stekne se povjerenje i stvar šljaka :)
Evo i reviewa...
A tko će drugi nego Eldar;D (na ruskom je)
Review na engleskom (Eldar).
nije lose.prava konkurencije SE W880 i Samsungu U 100.
Eh, a ja se vec ponadao da je recenziran i model Slide.
Je*eno, imat će Nokijin S40 5th Edition ugrađen...ovo si ja definitivno kupujem kao sekundarni mob :D
Da, baš mi se sviđa ovaj 6500 slide...
poboljšan soft u odnosu na 6280/6288... :spin:
Vidim da su ubacili RDS za radio, i ako je vjerovat onim slikama sa review_a, onda će imati i par skinova za mp3 palyer... :rolleyes:
Eh, samo kad bi i slide mehanizam bio bolji nego na 6280/6288, onda bi mogo proći i kao primarni mob... ;)
Mehanizam je uvjek problem kod nokia ali me odusevljava novi soft s40....
i konacno 3,2mp kamera sa autofokusom.
Meni je najbitnije to što zbog novog Mobile Media API-ja, konačno ćemo imati funkcionalne Java Media Playere sa finim funkcijama.
Playliste ćemo konačno moći raditi na mobitelu, a ne samo na kompu, a hopefully imat ćemo i premotavanje videa :)
Mislim da fakat, ako ne tražite Symbian mob i svu njegovu funkcionalnost, ovaj će model biti real deal. Loša strana je cijena, koja se predviđa da će biti vrlo blizu standardnim smartphoneovima, a u odnosu na neke i još veća. Na crno će uređaj biti oko 2700-3000 kuna, stoga samo možete misliti koliko će biti u dućanima (4000+ kuna sigurno).
Ali eto, još imamo jednog vrhunca S40 platforme :) Mehanizam kažu da će biti OK. Ono što sam mogao vidjeti iz youtube videa, nema baš nekog hoda kod otvaranja slidea, što znači da bi valjda trebao biti dobar kao i u E65 modela.
Kmeee. A kad vidite što sve donosi MIDP 3.0...budućnost je jako fina :D
Najbitnije novosti: Minimiziranje Midleta je integralni dio specifikacije, MIDLeti bez sučelja iliti različiti servisi, automatsko pokretanje midleta kod podizanja (idealno za različite SMS, MMS, IM, e-mail aplikacije), međusobna komunikacija midleta, djeljene biblioteke, minimiziranje razlika između midleta kako bi jedan softver mogao ići na sve mobitele koji podržavaju ovu specifikaciju, neovisno za proizvođača za koji je razvijen, brže igre, više raspoloživih resursa, pristup eksternom ekranu, prednjoj kameri i dodatnim tipkama na svakom mobitelu, SIP telefonija putem WLAN-a.
Mislim nakon ovoga...tko šljivi Symbian i S60 3rd Edition :)
Specifikacija je već izrađena, a prvi mobiteli bi se trebali okvirno početi pojavljivati 2008. ili 2009. godine.