Ja bih prije 610 od 750 jer ima napredniji soft te nema onog joysticka te mi je nekako ljepsi 610, ali dobro to je subjektivna stvar....:spin:
Printable View
Ja bih prije 610 od 750 jer ima napredniji soft te nema onog joysticka te mi je nekako ljepsi 610, ali dobro to je subjektivna stvar....:spin:
ljepsi,noviji i funkcionalniji je k610,ali k750 ima bolju kameru.
tesko je reci koji je bolji.
K610i nema bolju kameru,to nije istina.SE K750i ima puno bolju kameru nego k610i,to sam primjetila.Uzmi k750i,zaboravi k610i,dizajn nije važan,nego kvaliteta i funkcije su važne.
K750 je star al je bolji kako god okreneš, i autofocus čuda radi:hrv:
ja ti preporucam 750i meni je nekako bolji i ljepši...
610 ima neusporedivo bolji soft,750 je ok al vrijeme za mirovinu,sbi ga imaju a i čuo si za probleme da se zna smrznut pa se isključit i tak,imo sam d750 pa mi je znao zaštekat kad sam slao neš putem bluetotha,a 610 imaju 2 lika iz razreda,mob je strava,sumnjam da je u kameru baš neka velika razlika a i ak ti je tak bitna kamera onda je pravi mob za zo k800i al i skuplji :) sretno
Koristio sam oba neko vrjeme,meni je dizajn bolji na k750 zbog onog poklopca za kameru,soft je brzi i bolji na k610,kamera je bolja na k750 i to duplo.Pa sad ti odluci sta ti je bitno.
uzmi si k550 ljepsi je od oba a ima funkcije ko i 750 :angel:
A ako ti je kamera važna onda k750 jer ima AF i blic.
A onda opet K610 nema joystick i ima brži soft. A malena ti je dala dobar savjet da probaš s k550 jer je praktički isti kao i k750 jer k750 imaju svi živi i k550 nema joystick.
Od dva ponuđena je bi uzeo K610.
A zbilja tesko za odluciti. I jedan i drugi imaju neke prednosti i nedostatke. Uf, nekako mi se mozda cini bolji 610 ako ima brzi soft, ne znam razmislit cu jos...
Ja kada bih biro bolje bih uzeo K610i
A i ljepsi je K610i
to je subjektivno.meni je ljepsi k550.:flame:
Ako se mene pita :) onda bi rađe uzeo K750i.
Zbog čega?
Evo ovako bi to išlo:
- kamera sa autofokusom i macrom [vjeruj mi da je ovo jako bitno za kvalitetu fotke, a pogotovo ako se doda neki moddani camera driver pa npr. dobiješ opciju manualnog fokusa :eek:]
- mogućnost flashanja u W800i Walkman [ako ti se ideja da ti mobitel ponekad posluži i kao Walkman ;) čini primamljivom]
Znači, dobiješ walkman mob kojem nema premca u kvaliteti zvuka i mobitel sa jednom od najnaprednijih kamera na tržištu (možda se neki neće složiti ali 2.0 mpx je dosta za kameru na mobu, a kvaliteta je na strani K750i u usporedbi sa npr. Samsungom D900 koji ima nazivno "jaču" kameru).
To ti K610i ne može dati, a i Sam SonyEricsson ga je stavio u nižu klasu uređaja od K750i.
Svaka cast! Ovo mi je puno pomoglo... :thumbup:
i što si uzeo?
tu se slazem.D 900 je puno noviji model od k750 pa se i tu pokazuje zasto je kamera bolja.
da...ja slikal usporedno vani na terasi, k750 i d900, d 900 je poslikal sliku punu šumova, dok je k750 poslikar predobro...baš bude jedna usporedna :)
ps..plave neonke su na terasi i mrak je
Nisam jos uzela, ali mislim da cu k750i...
pročitaj bolje kaj sam napisal
Ja bi izabro k610i,ima videopoziv i čini mi se bolji nego k750i
(wow,dva posta u 5 sec,pogledajte iznad)
uzmi k610i novij model,bolji ljepši,a ak nisi zadovoljna s tom kamerom onda opet noviji k550i,razmisli