nije niti to pomoglo, mislim da bi sve stimalo kad bi srusila win i ponovno ih stavila ali to mi se fakat neda... eh kad mi vrag neda mira pa prckam tamo di nebi trebala :king:
Printable View
nije niti to pomoglo, mislim da bi sve stimalo kad bi srusila win i ponovno ih stavila ali to mi se fakat neda... eh kad mi vrag neda mira pa prckam tamo di nebi trebala :king:
hehe, lako je tako, veća je fora zafrakvati se s tim i rješiti problem, gdi bi stigli kad bi za svaki problem rušili windowse?
si zbrisala ralink i probala ono?
Start>Run>services.msc> skrolaj skroz dolje nađi Wireless Zero Configuration provjeri da li je DISABLED, ako je, desna tipka>properties> Start i postavi na Automatic.
Imam i ja isti proglem...atherosova na lapu i micronetova pci u kompu...radilo i neradi vise...spoji mrecu ali na kompu pise warening bla bla...your internet connection may not work...LAN radi dsl ne...mislim da je sve stvar u ip adresama...
evo stima sve :thumbup:
tnx
maknuti sve sigurnosti sa AP/Routera (ili ga resetirati), deinstalirati karticu i ponovno je instalirati, pokusati se spojiti, postaviti sigurnost
E ovako, ja imam isti problem, kupimo novi usb d-link DWL-G122 ver E1. I nakon višekratnih pokušaja neče da proradi iako ga win 7 prepozanje i imaga u device menageru. na kraju na službenim stranicama nađem da za taj adapterr nepostoje driveri za win 7. Ajde, stavit ču stari adapter (isti model, ali ver C1) i naravno neče ni on. Skinem drivere z tu verziju i opet neče. Mreža postoji, jer na laptopu mi net radi, na starom kompu mi net radi. Jučer instaliiram, na starom kompu win 7 i stari adapter ukjlučen, i kad je instalacija završila, net odmah proradio. A zanimljivo kad sam kupio novi komp, uključio stari adapte i net odmah proradio. Neznam u čemu je pproblem, jednostavno adapter postoji u sistemu, a nedami enable. Sve sam pokušavao, ali neče.