bolje je tomato. jeftiniji lipu
Printable View
Evo, sad ima i na webu. Ne znam zašto, ali čini mi se da baš i ne žele jasno prikazati ovu uspostavu poziva. Istaknuta je samo na jednom mjestu i to toliko malim slovima da netko malo slabijeg vida to ne može pročitati. Nema je nigdje istaknute osim na ovoj sličici u uvjetima korištenja.
http://www.tomato.com.hr/img/tablica.gif
Možda je važno istaknuti i da je Knock Out tarifa trajna tarifa.
@jahu:
Mislim da Tomato ne može korisnika prebaciti na VIP bez korisnikovog dopuštenja, a onaj tko je na Tomatu, stvarno ne vidim zašto bi prešao na VIP.
Da, mozda sam se malo krivo izrazio, mislio sam reci da bi, kad bi se ukinuo Tomato, svim korisnicima vjerojatno bio ponudjen "povoljan" prelazak na VIPme.
Realno gledajuci, knock out je bolja opcija jer traje stalno, a tu su jos i sve ostale usluge. A od te jedne lipe manje po minuti, nitko bas nece profitirati.
Tomato pozivi za BIH su isti kao i za Hrvatsku, znači 0,48 kn/min, a kod tele2 je 1,95 kn/min. Većini korisnika beznačajno, ali ima dosta onih kojima je to važno.
"* zona BiH ne uključuje pozive prema brojevima +387 1x, +387 2x, +387 49 1x, +387 49 2x, +387 49 3x, +387 49 4x, +387 49 8x, +387 49 9x, +387 5x, +387 65x, +387 66 5x, +387 66 6x, +387 66 8x, +387 66 9x, +387 78x; već se oni naplaćuju po cijenama za tarifnu zonu Europa I.
Dakle, ne cijela BiH vec samo Federacija BH, pozivi u RS su kao za Europu 1, dakle čak 4.39 po minuti dok je s Tele2 i dalje 1.95. Pa kako komu paše :)
Općenito, ono što Tomato kao Europa I naplaćuje 4.39 do 19h i 3.90 kn nakon 19h, Tele2 24 sata dnevno naplaćuje 2.95. Znači, i tu je Tele2 povoljniji iako mnogima međunarodni pozivi s mobitela i nisu baš jako važni.
Europa 2 je s Tomata 5.37 kn dok je s Tele2 3.95 kn, itd.
Šta se tiče cijene poziva tomata za BIH ipak većina Hrvata živi u federaciji bih i važni su im pozivi za federaciju.
A šta se mene tiče ipak ja koristim tele2 i ne bih ga mjenjao ni za tomato, ni za vip, a pogotovo ne za t-debile.
Bome ja na njihovom webu nigdje ne vidim tu uspostavu poziva, niti da je prva obračunska jedinica minuta, niti da svaki mjesec moraš nadoplatiti 50 kuna.
Od kud vam to?!?!?
ali, morate priznati da imaju genijalnu reklamu.
za one koje nisu vidjeli, punchline je: "zašto pričati po 0,49kn?"
trude se makar i reklamama upasti u oci.
pa, koliko znam, konkurencija se pobija tamo gdje su najniže cijene, a ne najviše... ;)
A i nije VIP Tomatu konkurencija kad je to isti drek. Da 'prostite. A ovaj potez Tomato-a (čitaj: VIP-a) je više nego smiješan. Tko voli nek izvoli, ali Telac2 je ipak Telac2.
jasno da nije konkurencija.Tomato nema GPRS,MMS,roaming,placanje tramvaja, parkinga....