i to je istina. nikad mobovi niti neće dostić fotiće u kvaliteti slike. to na mobu je silom prilika!
Printable View
To sam ja upravo napravio iam mobitel sa 5mgpx a kupi sam si jos digitalac poslije njega ...Lol!
naravno da kamere na mobitelima nece ugroziti prodaju digitalnih fotoaparata.
jos nisu tako kvalitetne,a pitanje je da li ce ikad i biti!
meni je vazna kamera...imam k800 makar sam sliknuo nekih 20-30 puta s mobom, jer imam fotic koj je manji od tog moba i duplo tanji i daje duplo bolju sliku...al nekad se nađes u situaciji da imas mob u ruci a zelis sliknut nesto, no bilo bi lijepo imat i vga s 30fps na mobu i blic,tad bi bila jos kompletnija kamera...sjecam se jedne nove godine kad sam slikao s k750 a po noci su slike banana, al makar se slabo vidi slike su tu, i znam sta je na njima da se prisjetim pa je kamera na mobu velik plus..
Kamera mi i nije tolko bitna kolko blic.. Zakon stvar u mraku, kad nešto izgubiš ili sl :thumbup:
A kamera... Kakva god da je, samo da mogu lijepo snimiti ispit na faksu, šalabahtere ili sl. i da to isto kasnije bude čitljivo :D (možda nećete vjerovat, al ovaj kg320 je zakon sa kamericom od 1mpx.. lako se i sakrije, taman da zamjeni silne papiriće po džepovima)
Meni je kamera vazna, a koristim je prosjecno. Ne koristim digitalca jer mi je prekompliciran, mobitelom sve rjesavam.
I na matematici, fizici, kemiji i takvim predmetima nam daju mobitele, pa umjesto kalkulatora samo otvorim album kamere i pogledam sto sam slikao doma iz knjige. Rjesena stvar!! :D
Nije mi presudna. Imam digitalac sa 7,1 megapixela. Ali, kada sam birao između 2 modela mobitela koja sam htio kupiti ipak je i kamera igrala određenu ulogu uz W-Lan. Tako da sam umjesto SE M600 kupio SE P990, ali brijem ipak zbog toga jer je form faktor bio presudan.
Od viška glava ne boli, ali zadovoljila bi me i VGA kamera, samo za MMS.