Mislim da imaju FlatMIN gratis...dakle 5 GB preko dana i preko noći Flat. Da ako prekoračiš ovih 5GB u dnevnom režimu da će ti sve dalje normalno naplaćivat :)
Printable View
Mislim da imaju FlatMIN gratis...dakle 5 GB preko dana i preko noći Flat. Da ako prekoračiš ovih 5GB u dnevnom režimu da će ti sve dalje normalno naplaćivat :)
na flatmax-u rapidshare ide full brzina, torrent isto samo zavisi koliko je ekipe spojeno meni je ok!:)
Meni torrent većinom oko 100kb/s, ako ima puno seedova i peersa...
Ok, kad pitam za tu brzinu podrazumjevam da ima seedova i peersa dovoljno ili da skidajući više torrenata (sa malo seedova i p.) istovremeno (npr 20) zbroj bude oko 100 i više. Je li po noći stanje također dobro?
Ako se uzme nešto manja brzina od teoretske 100 (128) Kb/s može se skinit 0,1Mb/1000*60*60*24*30=300GB mjesečno. Neloše. Uzimam flat idući mjesec.
Nadam se da mi laptop neće crknit ako je non stop upaljen!:confused:
imam pitanje ,,dali se moze preko Optima routera smartGovno spajat na T-Com dsl,,,imam od frenda tamo flatrate ,,,znaci da se podesi sve
ako je DSL router, naravno da može, tehnologija je ista, neovisno o provideru
ADSL SmartATX mt880
neznam jel ovo ruter al...probao sam sve podesit al nece...jel mora bit njegov kucni broj?mozda je to?
aha so,...sad mi je jasno skidam sad nesto pa....
optima me iznenadjuje prosjecna brzina skidanja 53 kbs
hvala
sve OK. ubuduće otvori novu temu za takve stvari, a o samoj brzini, kvaliteti usluge i sl imaš ovdje:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34858
p.s. probao i nece izgleda da se mora bit regan na max adsl