Ako imaš dobre postavke za gprs i mozeš ići na net trebao bi raditi, ne trebaju nikakve dodatne postavke.
Printable View
Ako imaš dobre postavke za gprs i mozeš ići na net trebao bi raditi, ne trebaju nikakve dodatne postavke.
pa jesi probao ti predator? jel radi kod tebe?
edit:sad sam procitao starij post, sorry.
meni prepoznaje samo amr format a mp3 koje su u mobu ne
sve radi, stima :thumbup:
probala sam u biti sam dva x, prvi put je pisalo da postavke nisu ok pa sam isla na SE wap stisnula sam nekaj, opet probala i sad radi
Negdje sam pročitao da snima pjesmu sa radia, u amr formatu, 15 sekundi i onda to šalje u bazu za potragu.
Jeste da je tema od prije 20 dana, ali, interesuje me, prepozna li to ista na kraju ili se sve svede na slanje fajla bez validnog feedbacka? :)
Z/A SVE ONE KOJIMA TrackID NE RADI NA TELE:
stvar je u tome, sto se gprs od teleta moze koristiti samo u njihovoj mrezi-> znaci: ako ste u roamingu, tj. ako ste u Vipovoj mrezi privremeno, necete se moci spojit! ja imam taj problem: imam k550i, i zivim u jednom selu na istoku slavoniju, cesto mi se desava da nema tele2 mreze, pa ne mogu koristit tu funkciju......:mad:
meni radi savršeno, tele2... zanimalo me koja pjesma svira na stranici od goldvish-a stavio mob na zvučnik snimio poslao vratio mi ime pjesme... zbilja super...
nego jel neko probao to na cajke? ;D
meni ne radi na k750i.. to tako treba bit ili?
mislim ono instaliram taj program shto je predator ili tko vech stavio i snimin amr file i neche da mi ga nade kad browsam s mobom.
meni ne radi internet ni trackid jer mi nije namještena internet postavka zna li ko šta reba tamo napisat za mob SEw610i
Kao prvo, ne znam zasto dizes ovoliko staru temu, i to jos sa necime sto prakticki nema veze s temom.
Kao drugo, vec je nekoliko puta opisano kako sloziti GPRS postavke, drugi put prvo potrazi:
- http://postavke.vip.hr/
- http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8723484&idnews=202371
Ovo je za VIP, buduci da nisi naveo ni kojeg operatera koristis...
nema potrebe zvati službu kada treba upisati jednu adresu u account i to može ovdje saznati bez da ga tlače ovi iz SZK-a
Dobro, shvatili smo, treba poslozit postavke za GPRS, ali to nije tematika ove teme.
Molim drzati se teme.
:ontopic:
Moze biti sa radija ako je TrackID onaj ugradjeni u firmware a ne kao posebna Java aplikacija.
Ako je u pitanju Java aplikacija, mogu se koristiti samo prethodno snimljeni zvukovi.
ljudi pomoc nemogu jednostavno niti jednu pjesmu nacikaze ovako:
begin log
open socket
IOException:
on 200.250.234.18:3128
try again or change
proxy end log
pomoc poslali su mi postavke iz vipa i sve jedno nemogu sto da napravim?
To je onaj TrackID pisan u Javi? Nazalost, njemu treba anonymous proxy da bi radio, a ovaj defaultni (200.250.234.18:3128) je ocigledno mrtav. Ni meni nije nikako radilo kad sam isprobavao. Nema to veze sa VIP-om ni njegovim postavkama. Nadji anonymous proxy koji radi, upisi ga u postavkama aplikacije, i to je to.
koliko vama oduzima na t-mobilu para za tu uslugu kad provjerite? meni oko 4 kn?dali je to normalno ili?:respect: