coma on topic,ne pričamo o sexu......
Printable View
Ovo je ko fol 99% sigurno da te neće ulovit i da ćeš proć na ispitu, a na faxu ti ispit ak znaš da je pismeni puno teži od usmenog može vrijedit 600kn i puno više... Šta će ti tak neš za obične testove???!!!:confused:= Citat =:
Poslao: Dark
I mislim da jedan test nije toliko vrijedan da bi dao 600kn za "šalabahter" i onda ako te još ulove???
ja sam 2 godine slala poruke u umag na hrvatskom a vracale su mi se na talijanskom dok me nije profa skuzila i od tad moram na svakom tetstu predat mobitel... ha al sad imam tri pa kad kojeg uhvati...
a inace su fore s kosuljama dobre (zaljepis u rukav i zakacis na prst kroz rupu od botuna i cili sat se drzis za glavu i prepisujes) ili s prisivkom (to vise pali kod punkera, stavis si prisivak na koljeno al ga ne sijes neg ga priscvrstis s zihericama i tamn strpas salice na testu sam sklonis 2 ziherice/puntapet ili kak vec i prepisujes ak ti profa pridje sam spustis) ili prevest na jezik koji rofa ne zna... kod mene to pali na filozofiji jer mi profa ne zna njemacki ... ma ima masu nacina...
kaj mislis kako sam dobio 5,5 iz testa? a neznam ni koje gradivo ucimo??= Citat =:
Poslao: tomo