svaka čast...
Printable View
svaka čast...
ne, ne prvo se pohvalis da znas izmoliti krunicu, a tek onda pitas imas kaj sitnog..pa trebu pozoves na kavu (steta kaj crkva nema šank sa barmenom :()..
@koma to sa osnovnoskolkama jesu li one lepe il ne briga me-jer su premlade za mene odnosno vecina ih je djetinjasto..joj!!, kad pocmu krestati svojim viskotoncima-poludim naradje bi joj nekej stavio u usta da zasuti:D
ma pitas je za sitno i kazes "bog ce ti vratiti"
>>>ma pitas je za sitno i kazes "bog ce ti vratiti">>
he he , svaka čast..
takva bi spika kod mene upalila, a ne imaš sitnog, vratim ti na kavi to bi mi bilo malo blesavo... na ovo bi se bar nasmijala.. a kod cura vam je bitno da ju dečko zna nasmijat..
@vjeko ...lol....
@hope...ti štosevi sa nasmijavanjem pale jedno vrijeme,prvo se smijete našim forama,a za par mjeseci govorite..."..joj ka si blesav,ideš mi na živce"........;)
lol :-)= Citat =:
Poslao: tomo
coma,pa nije ovo amsterdam ...:)
tomo ma nije baš tako, ovisi na kakvu naletiš, ja volim kad mene moj dragi nasmijava iako smo dvije godine skupa, tako da ne dosadi..
:lol: kako me pročitao...:afro:= Citat =:
joj kak si blesav,ideš mi na živce"........
ma kad decko ima para ko blata, ne mora se muciti da curu nasmijava!!:) cure se jednostavno pale na lovu, kupis joj t0rbicu od 5 somova i cura sretna +to dobijes garanciju na curu najmanje godinu dana:D
vjeko ja sam slobodna pa da vidimo
dobro onda, nek se javi neki zgodni(moze i ruzni-ne znam kakav andreja ima ukus:)) forumas koji ima dovoljno para da andreji kupi torbicu od 5oookn..pa da vidimo kak ce to ispasti:D
pa čekaj TI si taj dečko, nemoj se sad pravit http://www.planet-smilies.de/a_smilies/ugly_1.gif
vjeko skupljaj lovu....:)
= Citat =:
Poslao: vjeko
ma kad decko ima para ko blata, ne mora se muciti da curu nasmijava!!:) cure se jednostavno pale na lovu, kupis joj t0rbicu od 5 somova i cura sretna +to dobijes garanciju na curu najmanje godinu dana:D
Žalosno,ali istinito... :lol:
Hope je dobro rekla,ak tražiš niš od toga, zato se sjedneš, cugaš i čekaš, to ti je ko ribičija, prije il kasnije bu zagrizlo...:afro:
DA VIJEKO.:D= Citat =:
vjeko skupljaj lovu....:)
ne ja mislim da ti stari treba biti bogat ... tebi fino kupi novu audi 6 i vjerujte mi sve najbolje trebe su vashe :)
@andreja i tomo - mislim da bum morao prodati komp :( heh, bum u crkvi prikupio lovu:D
e andreja!, a da za pocetak izadjemo u crkvu:D??
srušila bi se crkva....;D
:lol::lol: tomo :beer:!!!
:lol:
ma bolsesni ste svi!nemoze se ili jako je tesko u crkvi!!sta ste zapeli uopce za crkvu ne kuzim?
al ako je o crkvi rjec a je ja mogu samo da kazem da ja osobno ako mislim barit u crkvi odna se to bari poslje il prije mise.ne za vrjeme:)
zakaj ne?..kad dođe onaj dio "...mir s tobom",pružiš ruku i veliš "...Hrvoje,drago mi je".....;)
lolčina :)
loooool
gog jesi trazio cure jucer?