Dobio danas poruku da zahtjev za prjenos odbijen i da se obratim njihovoj sluzbi za korisnike. Kaj sada? su odbili koga od vas ili samo ja smrdim.
Printable View
Dobio danas poruku da zahtjev za prjenos odbijen i da se obratim njihovoj sluzbi za korisnike. Kaj sada? su odbili koga od vas ili samo ja smrdim.
a eto kod mene drugacija situacija. prebacio sam 2 tele2 broja na vip. a tele2 nije ugasio brojeve. tako da sad imam 4 broja :D . Sa vipa i sa tele2 normano zovem, ali kad ja zovem na te brojeve, zvoni na tele2 :D
sad sam razgvarao sa SZK i rekli su da nisu ni primili ugovor.. :wtf:?? a debili poslali poruku da su odbili... onda sam im ponovo mailo, pa su me zvali i rekli kao da ce sada prebaciti...
Imam pitanje....htio bi se prebaciti sa Simpe u Tele2....a htio bi zadržati broj...kome da se obratim za promjenu...nazovem Tele2 SZK ili?
I najbolje je da potrošim sav novac prije prijenosa jer mi neće vrijediti zar ne?
A što je sa karticom....dobijem od Tele2 karticu...kolko to plaćam?:confused:
Javis se nekom tele 2 centru.
Potrosti ces novac jer se neka od 2-5 tjedana zavisi od njihove suradnje i koliko ih cesto zoves
placa se ili 1kn ili nista zavisi kakve je volje lik u centru
zatrazis samo prjenos broja i treba ti osobna i puk, i tu proceduru cjelu placas jednu kunu.
simpu koristis dok ti ju oni iz t-mobila ne iskljuce.. meni ju iskljucuju vec mjesec dana a imaticu kao sto mozes vidjeti niti nisu... uglavnom kada ti oni jave stavljaš tele2 u mob
Ok....hvala.... valjda ću tolko izdržati u tele2...ako sam tako dugo u t-mobile mogao onda ću i tamo....:wow:
Samo je bed što nema kod tele2 club ko t-mobile simpa club pa gubim sve bodove i mogućnosti dobivanja love na račun... :thumbdown
No ne možeš imati ovce i novce....:cool:
Bez brige, više ti novaca simpa uzme nego što ti +club pokloni :smart:
Imas trenutno ovu akciju:
30% vise uz nadoplatu od 100 ili 200kn (a moze i 50% ali moras imati kreditnu karticu)
http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=...sp=blablaMukte
Ipak ću još malo počekati i drugi tjedan ću zatražiti prijenos broja i aktivirat ću si Knock - out tarifu...to mi se čini najisplativija tarifa za mene...budući da mi kod Simpe bon od 50 kn traje mjesec dana pa mi i na isto dođe plaćati kod tele2 svaki mjesec isti iznos ali ipak su cijene jeftinije.... :drink: