ja nisam koristio njihov telefon, sve dok nisu uveli dsl :)
tako da se ništa ne mora.
Printable View
ovaj letak sam dobio s računom...
http://img400.imageshack.us/img400/5...0001no5.th.jpg
koji sam ja... :crazy: :ban:
nisam uopće sve pročitao, samo ono što mi je zapelo za oči.... znači sakupljajte i dodatne bodove, koji shit...
Bas jucer, su nest pricali na dnevniku kak deutche telekom je u banani, kak otpustaju ljudstvo, ovo ono kak su im sve produznice u minusu sem Hrvatske jer je ona najskuplja > mislim da to sve govori!
enivej, nabit cu im ja njihove poklone natrag, tam od kud su dosli, tj I got better idea, I'll send them all to No Name.
Ajd ljudi, svi koima se ovo ne svidja, koji nece znat kam s tim smecem, saljite slobodno No Nameu na kucnu adressu, on ih ocito obozava, biti ce sretan ko malo dete za bozic ;D
sad sam se baš lijepo nasmijala. dobila sam newsletter od T-coma gdje su spominjali te znakove pažnje pa sam otišla pogledati koliko tih plus bodova imam.
i zamislite, od 1.5. do danas, uspjeli smo skupiti punih 16 bodova!:lmao:
ne znam kako oni to broje, ali mislim da smo u 6 mjeseci uspjeli potrošiti više od 16kn...joj taj t-com...:respect:
dekodiranjem subliminarne poruke sam zaključio da trebam potrošiti 3 mjesečne plače za - kišobran.
Jel tko uopće obrača pažnju na to - osim bakice s reklame?
s tim da, ako se za 6 mjeseci skupi 16 bodova, da bi imao dovoljno bodova za taj kišobran treba proci 1500 mjeseci.:)
ne bi ni obratila pažnju na to da mi nije bilo dosadno pa sam išla gledat te gluposti...