To tek treba vidjet...
Printable View
službeno nije ništa prezentirano,informacija o cijeni novih pripeid i postpeid tarifa strogo je čuvana poslovna tajna i trenutno za nju zna tek nekoliko osoba ovo su puka mangađanja.
uz sve dužno poštovanje prema onome tko je ovo iznio, ja sam to tako i shvatio...
Uostalom, bio je prihvaćen nekakav načelan dogovor da se ne izlazi sa nagađanjima, jer se ovakvi postovi pretvore onda u gatanja :)
Mene je istrenirao T-com sa svojim brzinama i cijenama :tomato: , tako da na ovo više uopće ne reagiram... ali tko voli neka izvoli (istina, daj Bože da bude ovako, ali dok ne bude predstavljeno za mene kao da neće bit) :)
Dali to znači (kad dođe GPRS) da ću ja moć koristiti TrackID tehnologiju na mom mobitelu.
Ako se sutra na sranicama tele2 ne dogodi ništa zahtjevat ću da se ova tema zatvori.
Da, al ne odma' u ponoć, nego tek negdje oko 15h, jer su obično dotad vrijeme za objave :D
Postojeći i potencijalni korisnici usluga TELE2 mobilne mreže mogu izraziti svoje mišljenje, komentirati, postaviti pitanje, ili pak predložiti nove ideje izravno managementu TELE2 Hrvatske putem chat-a “Blablaj s TELE2 timom” na www.tele2.hr.
Zagreb, 16. svibanj 2006. - Temeljem pozitivnih iskustava europskih TELE2 podružnica, odlučili smo svojim korisnicima u Hrvatskoj ponuditi mogućnost direktne komunikacije s članovima našeg tima. Za početak našeg chat servisa odabrali smo 17.5. jer je to međunarodni Dan telekomunikacija, te ga na taj način i želimo obilježiti.
Budući da vjerujemo u otvorenu komunikaciju i brzo djelovanje, odlučili smo se na ovaj jedinstven i neposredan način komunikacije s našim korisnicima.
Shodno tome, omogućit ćemo na web stranici www.tele2.hr “Blablaj s TELE2 timom”, uz prethodnu najavu datuma chat-a, svim zainteresiranima dvaput mjesečno od 10.00 do 10.30. sati.
Prvi chat održat će se 17.5.2006. u 14.00 s Matsom Tilly-em, predsjednikom TELE2 d.o.o.
Rado bismo čuli Vaše mišljenje!
-Ovdje ču ga sa zadovoljstvom ispljuvat ali i pohvalit-pa dođite i vi
Uvijek će biti nezadovoljnih. Tamo di nema signala - nema ni GPRS-a i MMS-a. Amen.
Isto tako sam i ja nezadovoljan kad dođem u neku vukojebinu i na T-mobile mreži nema 3G signala i ja se moram zadovoljit običnim Edđom. Šta sad.
Jedino se nadam da su u Kutini postavili nove BTS-ove na dimnjake Petrokemije da mi Frish-KI bude zadovoljan ;D ;)
Premda nam tomislav10 još nije napisao koliko će biti SMS, mislim da je ta informacija presudna. Jer ako bi cijena bila 0,33 kune, onda bi to bilo malo nerealno s obzirom na cijenu poziva. U to slučaju bili bi ispaltivije svaku komunikaciju obaviti pozivima, premda je SMS za većinu bolji sustav komunikacije. No, ako cijena bude 0,29 i manja to je već prihvatljivo.
Cijena MMS je OK, dosta niža od t-mobile, ne znam koliko je kod VIPneta.
Što se tiče problema da će se MMS slati tako gdje je pokrivenost TELE2 signalom, to je tako logično, jer oni nisu potpisali s VIP obavljanje MMS usluga, nego samo pozive i SMS. No, mislim da je pokrivenost sada zadovoljavajuća, (ne kvaliteta, nego pokrivenost!!!). O tome imamo dobri stari Thread!!! Samo postoji drugo pitanje u ovome: Da li će se MMS moći s Tele2 slati i na druge mreže i vice-versa? Jer sjetimo se u početku se kod T-mobilea i Vipa moglo razmjenjivati MMS samo unutar vlastite mreže!
nadao sam se da ce mozda MMS biti malo jeftiniji,ali dobro,ne treba cjepidlaciti.
samo je sad jos kljucno da li ce biti naplate uspostave poziva i cijena SMS-a, s obzirom na ovako nisku cijenu poziva.
Evo Inovator je na drugom threadu napisao da se ta nova tarifa zove "knock out" i da je potrebno mjesečno uplatiti bon (najmanje 50 kuna) da bi bila aktivna!
Ako bude ovo istina za Tele2, svaka im cast nema sta:jump:
TELE2
ZAŠTO PLATITI VIŠE?
Sve je službeno,poruke su 29 lipa,više u ovoj temi TELE2 novosti.