Možeš zadržat postojeći :) A gdje provjeriš, pa uzmeš ugovor i vidiš kad si ga sklopio ;D
Printable View
Možeš zadržat postojeći :) A gdje provjeriš, pa uzmeš ugovor i vidiš kad si ga sklopio ;D
Meni je dostupan. Jel se netko prebacio na to? Kaj onda mogu otkazat apsolutno sve troskove t-com-u? Sta se dogada s ISDN brojevima, treba mi vise brojeva na istoj liniji, to gubim prelaskom?
dobra ponuda ali naravno nije mi dostupno....
lol...retkovec (dubrava) ne rakitovec
nisam nis primjetila :) kopali su jedino za plin :) ali meni je vecina toga dostupna... valjda kuze svi da sam veliki potrosac :p
je li netko isprobao ovaj metronet.
zanimaju me iskustva. je li stabilna veza? da li sve radi kako treba?
ma salis se...u SB dostupno!?
ja sam mislio da oni samo svrljaju po ZG!!!
broj telefona ostaje isti(po HR zakonu o prijenosu broja),a kada ti ugovor istice...logicno,najbolje je provjeeriti u njemu :)
ako si ugovor negdje zguzvao i bacio,nazovi SZK
Kod mene u Sl.Brodu nedostupno,u kojem si dijelu grada kresoml?
I primjetio sam da na onoj opciji za provjeru dostupnosti kad biras mjesto stavili su Slavonski Brod tri puta pa sad ti znaj koji je pravi:hrv:
imamo ga mi na muzika.hr. stvar radi ko zmaj, i internet i telefon kvalitetno riješeno. ja sam selio kompletno muzika.hr - web stranicu, sadrzaj, slike, bazu podataka, aplikaciju na nove servere preko te metronetove usluge i sve stabilno i bez ikakvih problema, tak da mogu preporučit. mi smo i hosting muzike prebacili na metronet, tehnička podrška je na mjestu, ljudi u toj sluzbi znaju posao.
nope... nisu samo u zg, dostupni su u 15 gradova, u ukupno 30 centrala (to je podatak od pred 20ak dana, možda su u međuvremenu još negdje ušli)
Meni je glupo što ne možemo iskoristiti postojeći WLAN router koji imamo, nego baš moramo platiti Metronetu 99 kuna više da bi koristili njihov WLAN modem...
EDIT: Prema novom stanju je Metronetova ponuda treća po povoljnosti...Amis i Iskon su tu negdje, ali za manje brzine Amis ima prednost zbog troškova...
1. Iskon
2. Amis
3. Metronet
4. Optima
5. T-Com
Iskon nudi za 150 kuna 1 Mbit flatrate ali bez 60 minuta razgovora, dok Amis nudi sve to sa 60 minuta razgovora mjesečno prema SVIM destinacijama (uključujući i fiksnu i mobilnu telefoniju). Metronet uopće u ponudi nema 1 Mbit-nu brzinu.
Za 200 kuna Amis nudi 2 Mbit-a, a Iskon 3...Optima za 188 kuna mjesečno nudi pol megabita (0,5 Mbit) i FlatMAX pristup bez telefona...to je dodatnih 61 kunu iliti sveukupno 249 kuna.
Metronet i Amis imaju za 300 kuna 4 Mbit-a, Iskon 5. Za Amisovih 3 Mbit-a + 20-ak kuna, Optima i T-Com imaju 1 Mbit (T-Com bez telefona, Optima sa telefonom)...Za cijenu T-Comovog 1 Mbit-nog priključka sa flat-om i telefonskom pretplatom Super 150, može se dobiti Metronet sa 4 Mbit vezom, flat voice tarifom (neograničeni razgovori prema fiksnim linijama) i flat rate internet paketom i još jednom dodatnom linijom + još sve dodatne usluge...
Ovdje sam naveo samo pružatelje ADSL2+ usluge...
Bas sam zvao SZK i pitao imaju li ikakav info kada bi mi mogli biti dostupni jer sam vidio da je jednoim clanu iz Sl.Broda dostupno i kaze tip da doslovno
nema pojma-.
Meni je njihova ponuda prilicno ok,mislim za razliku od t-coma na kojem sam prisiljen trenutno biti je neusporedivo bolja-.:hrv: :comp:
meni piše da će biti dostupno u lipnju ... ali sam jš pod ugovorom kod t-coma:cry:
ja već dugo nisam pod ugovorom t-coma, ali naravno nije mi dostupno ovo još.. jedva čekam da bude, 100% se prebacujem..
Dodali su da ako se prijaviš do 15.6 do kraja 2007 mjesečna naknada je 1 kn, što mi e čini isplativim jer 2Mb Flat je 200kn dok je u T-comu recimo 1Mb flat 278kn ako se dobro sjećam.
Telefon mi nije važan jer ga ja niti ne koristim već stara i to u ne puno. Prijavio sam se jer su mi napisali da će biti dostupno kod mene u kolovozu
Kod mene će biti dostupno u lipnju, ali ja neću potpisivati ugovor od dvije godine zbog niže mjesečne naknade...Jer će se situacija još mijenjati.
Zanima da li ima netko da koristi metronetove usluge pa neka da malo neki review, evo ja se prije par dana prijavio i doći će mi krajem 8mj tako su barem rekli, kada moj kvart bude dostupan.
Mojoj sestri u Osijeku bi trebali svakog dana uvesti ADSL, pa ću vidjeti koliko su zadovoljni. Za te novce i tu brzinu, sumnjam da neće biti.
Također se i ja nadam...jedino me cima ovaj glupi modem, ali dobro :)
Rekli u lipnju...lipanj sada a ništa od dostupnosti....:rifle:
Ah...baš ih neću...:drink:
Nije li lipanj tek na samom početku?