Ima li ko drivere za njih da mogu prek kompa prebacivat stvari??
Printable View
Ima li ko drivere za njih da mogu prek kompa prebacivat stvari??
danas sam narucio ovakav my401c preko webshopa t-mobile , 398kn mu je cijena i to za mob sa BT , Mp3 i prima microSD kartice i jos miniUSB ulaz je po meni malo . mislim ga za poklon dati , pa odmah uz njega i karticu i sluske , pa
jer ima netko vec da je nabavljao slusalice da budu 2.5mm i stereo i gdje bi ih bilo ?
zanima me jel zna netko kolko baterija traje? i kakav je mobitel, jel ga ima netko, zadovoljan s njim?mislim, jel rade sve funkcije, nema smrzavanja i to...ajd ak netko moze napisat par recenica, najvise me zanima baterija kakva je, cini mi se slaba...
sve radi , bez smrzavanja , mp3 svirac jednostavno i dobro izveden , vrlo dobar preklop,a baterija je slaba karika ali osobno me ne smeta - na cistom stand by drzi 5 dana , meni sa normalnom kolicinom sms , poziva i slusanja mp3-ica drzi po 2 dana , nije za pohvalu ali za 398kn odlicno jer je nakrcan funkcijama , i veliki plus mu je mini usb port i sa komp se spaja bez beda i prima 2.5mm slusalice .
izgleda dosta plasticno,ali opet za te novce...:respect:
jel si ga probao spojiti preko WellPhone XT na komp?
nisam , ali budem , kad ga spojim preko usb-a pokaze se kao removable disk od 1gb zbog kartice i to mi je dosad bilo dovoljno .
EDIT:
evo uzeo sam 20min vremena , skinuo wellphone i stavio ga i sljaka bez beda preko usb-a , skinuo sam slike iz moba i kontakte , a ubacio neke melodije i pozadine i video klip da napokon isprobam , ocjena 5/5 , jedino me bedira sto se program placa nakon 7 dana :(
rade sve koje sam isprobao :)
nadam se da bude lijeka .
Dali se moze pojacati zvucnik??
hehe, znam to, ali da ga jos nekak pojacam ko kak sam mogao na motoroli softvarski nes napravit i pojacao zvucnik, pa ak se to moze i na njemu?!
to ne znam , uspio sam nabaviti ovaj softver za komp sa serialom pa ga mogu koristiti neograniceno ....
Jel se može ovaj mob dekodirati bez rastavljanja ?
Da li se može kupiti u T-mobile ponudi?
Još uvijek?
?
mozes u Web-Shopu ----> https://webshop.t-mobile.hr/Kategori...bnePonude&np=0
pise da nije dostupan , probao sam prosli tjedan uzeti jos jedan ali su mailom javili da ih nema ... valjda ce doci opet ...