Ja sam isto zvao radi promene broja pri prelasku na pretplatu i rekli su mi kako uopće nema problema pri zadržavanju broja. Ako hoćeš možeš, ako nećeš ne moraš....
Taj sam odgovor dobio svaki put kad sam ih pitao za to..
Printable View
Ja sam isto zvao radi promene broja pri prelasku na pretplatu i rekli su mi kako uopće nema problema pri zadržavanju broja. Ako hoćeš možeš, ako nećeš ne moraš....
To ti je put bez povratka, sa simpe na cronet možeš ali obrnuto ne .
ma nije toliko bad za zadržati broj, ali ako želim zadržati broj, onda moram platiti punu cijenu mobitela:freakout:= Citat =:
Poslao: ivan
plus 100 kuna ako želim novu karticu sa sms infom (moja je stara 3 godine)
Iako sam (sony)ericssonov fan, moram priznati da je T 300 najružniji mobitel kojeg sam ikada vidio. Toliko mi je odbojan da ga nemrem niti držati u ruci. Kupio ga moj bratić.
TOTALNO SE SLAŽEM S TOBOM! možda ima pun k... funkcija al kaj će mi kad me sram izvaditi ga u javnosti!(naravno,pričam o mobitelu ;D )!al moraš priznat da su neke motorole ružnije... :D
Ma daj! Meni se T300 baš sviđa :love: mob je totalno lud, ima sve što ti treba, a i nije velik... Je da izgleda poput sapuna, ali nije ružan!!!!! :angry:
imam ja jednog frenda koji je ful ružan, ali ima puno opcija (u novčaniku) i cure se pale na njega...:lol: :lol: :lol: :lol:
Putem WAP-a otiđi na Vip E-mail i onda ovisno o aparatu u meniju browsera pronađi nešto kao "Navigation" , pa onda "Show Url" da ti pokaže adresu stranice na kojoj se nalaziš. Na kraju adrese imaš svoje korisničko ime i lozinku.= Citat =:
Poslao: jack9864
MOze li mi ko pomoci koristio sam vip online u kombinaciji s vip gsm brojem , ali sam zaboravio lozinku i tajnu riječ sto sada , zvao sam podrsku i rekli su da ne mogu nista bez tajne rijeći sto cu sada?
dobra fora.ovo je već heking...:D
Ne , to su normalno dostupne opcije. Samo ne treba bit ljenčina i provjerit čemu kaj služi na mobitelu.:cool:
ja svaki put kad uzmem neki novi mob u ruke obavezno prekopam po cijelom meniju.al za ovako nešto nisam znao.evo,naučio si me nešto.mučos grasias :D
Per favor , senor.
to je ipak jeftinije i lakse (ako imas mob sa wapom) neko slati faks sluzbi za korisnike sa kopijom osobne i blablabla :))
ali ako znas tajnu rijec lakse je nazvati :D
T300 nije ni najmanj ružan već je super zahvaljujući jednostavnom izgledu i siguran sam da će bit popularan kao nokia 3310 u neko vrijeme
3310 je najdefaultniji mobitel. Mislim da ga nitko neće dostić.
Pitanje za vas vlasnike t300 i uopće mobitela koji podržavaju mms:koja je max dužina texta koju možeš poslat u jednoj mms poruci?čitao sam negdje da je 1500 znakova.jel to točno?i odmah mi recite za fotke(max veličina).
za text če ti odgovoriti netko drugi, a max. veličina slike na T300 ti je 640x480 ako šalješ na mail, a na mob 80x60
ma okej.al mene zanima max težina fajla koji možeš poslat.
pojma nemam:confused:
PS. šta samo nas dvojica pregledavamo ove teme?
pa kaj još to nisi testirao?!daj mi pošalji neš na mejl!:D
pies->vidiš da da.mi smo istinski ljubitelji SE-a!:)
Čitaju i drugi , samo nemaju komentara.Za sada.:D
nisam još testirao, a i neću još dok mi ne dođe prvi račun od pretplate...
a uostalom otkud mi tvoj mail kada si ga sakrio u profilu
ma nisam ja loše mislio, samo bi htio maximalnu pomoć usmjerenu samo nama :)= Citat =:
Poslao: Sljaka
Čitaju i drugi , samo nemaju komentara.Za sada.:D
ovo je dobar smajlićhttp://www.fastcarforum.com/forum/im...ilies/piss.gif
ma da vam još dam svoj mejl!e ne bi!znam ja tebe,ti bi mi poslo vajrus!:D a ovaj tvoj smajlić se zove "aj pis on ju".jesi znao to?
Na T68 ti je ograničenje jedne MMS poruke na 50 kb pa je vjerovatno tako i na T300 pošto bi več pala pobuna da je kao kod Nokie 1000 znakova ali...