Ali je 6233 puno ljepši (barem meni)
Printable View
Ali je 6233 puno ljepši (barem meni)
Pa da ti budem iskren bas sam se iznenadio kolko je k800 jednostavan (kad zaboravis tipku c). Fakat mi je softverski skoro identičan nokiji. Razlika je u nijansama. Bojao sam se da ce SE biti puno kompliciraniji. Mislim da cu se vrlo lako priviknut na SE.
A ljepota je vrlo subjektivna stvar, meni osobno mobiteli nisu baš nešto lijepi. Niti jedan :) Al mi nisu ni ružni :) (većina)
Odluka je pala. Sad samo da platim zadnji račun u tele i idem po k800..
Nemojte me više predomišljat jer ću opet past u nedoumicu i rasplakat cu se :)
Nego da vas jos pitam kakav je poklopac na kameri? Jel se drzi il se nakon nekog vremena pocne sam otvarat?
meni u 4 mjeseca koristenja nije stvarao probleme.
Ma malo se klima, ali da ga svom snagom potegnes ne bi se iscupao. Nije los.
Evo mišljenje čovjeka koji je imao Nokiu 6233 a sad ima K800:
Prednosti 6233: tipkovnica, zvuk, kvaliteta izrade, nema dijelova koji se mogu pokvariti (joystick, klizni poklopac kamere), jeftinije memorijske kartice, video snimanje
Prednosti K800: fantastičan fotoaparat s pravim blicom
Baterije su dobre kod oba modela, kao i softver. Izgled je subjektivan, meni oba podjednako dobro izgledaju.
Dakle ako kamera nije prioritet preporučujem 6233... Ja sam uzeo K800 isključivo zbog kamere tako da ne moram nosit digitalac sa sobom, ukupno gledajući smatram 6233 boljim uređajem.
Preporucujem nokiu!
Eh..bem ti miša...sad opet ne znam kaj bi :wstupid:
nemoj dvojiti,uzmi ih u ruke i isprobaj.jedino ces tako biti siguran koji ti vise odgovara.