iman vario malo vise od mjesec dana, isprobao sam puuno programa za njega, i jako su korisni, al brzo mi je dosadio. ne znam cemu bi dao glas, sve ti ovisi za sto koristis mob. prije sam imao n70 i bila mi je draza....
Printable View
iman vario malo vise od mjesec dana, isprobao sam puuno programa za njega, i jako su korisni, al brzo mi je dosadio. ne znam cemu bi dao glas, sve ti ovisi za sto koristis mob. prije sam imao n70 i bila mi je draza....
Moj glas ide za WM iako je mi je UIQ također jako drag i mislim da je na polju telefona ipak korak ispred, ACM je npr program kojemu nisam mogao naći pandan na WM platformi, a isto vrijedi i za neke sms programe. Dakle generalno WM je bolji, ali na području integracije phone usluga UIQ je bolji.
Koristio sam Vario, Mpx200, Se p800/900i/910i...i moj glas ide Symbian UIQ poglavito zbog bolje preglednosti, jednostavnosti sučelja.
Glas za WM. Pogotovo nova verzija 6 koja je stvarno odlicna. Od Symbiana UIQ nisam nikada koristio pa ga ne mogu ni komentirati, ali koristio sam 6600 i N70 i ta dva mobitela su razlog zasto mi Nokie nikad nisu sjele kako treba, a npr. Vario na kojem sam se upoznao sa wm5 i sad wm6 mi je odlicna sprava.
symbian definitivno, al ne svidjaju mi se bas ovi novi s60 v3 9.x
Eto ja trenutno imam Vario sa WM, i mogu reći da je super igračka, ali ako imaš ćevape od prstiju, bauštelske grube ruke i nisi navikao na qwerty tipkovnicu, onda je bolji izbor s60 bolji izbor jer sa mogućnostima ne zaostaje a sličniji je konvencionalnim GSM aparatima!
Ali u principu sve se svodi na stvar navike!!!