ja imam prastari panasonic gd55, baterija dura ko luda a on je dovoljno malen da stane svagdje. koristim ga samo za pozive
Printable View
ja imam prastari panasonic gd55, baterija dura ko luda a on je dovoljno malen da stane svagdje. koristim ga samo za pozive
ja sam si ovih dana nabavio motorolu v70, a svida mi se nokija 6230 kao opcija zamjenskog moba. bas je cool mob
Najzadovoljniji sam sa Nokiom 1112 koju sam kupio u tomatu i imam tomato karticu u njemu!! Najbolji sporedni mob!!:sheriff:
da nokie stvarno vladaju ovom kategorijom, zbog dobrih tipkovnica i jakih baterija, ali izgled nije neki, barem meni, ja sam imao l7 kao drugi, odlican mob, sad imam c81, isto nije los(samo ga moram popraviti), ali brijem da cu ga mijenjati, jer bi radije neki sa dobrom baterijom, moj savjet ti je da uzmes nek sa prosirivom memorijom, uvijek dobro dode
Ovisi kaj ko voli.
Ak netko forsira na sminku, onda V3, L7 ili tak nesto.
Ak netko pak hoce symbian onda 6600 ili slicno.
Al po meni najbolje 6230 za drugi mob, ima sve kaj ti treba, dobra baterija, prosiriva memorija ;)
Ja za drugi mobitel koristim LG KE800 Chocolate i prezadovoljan sam...ak kupujem mob (pa makar bio drugi), onda mora biti OK! :thumbup:
Meni je V3 ko drugi mob sasvim ok. Sad cu valjda jos piknut onaj Sonyericsson Z300i kaj je u paketu 198kn za 3. karticu.
Al jbg. trenutno sam bez prvog moba :D
raspisali ste se nema sto... Osatjem ja pri svome da mi je kao drugi savrsen V3, mozda ne zbog njenih mogucnosti koliko zato sto sam uvijek patio na to da kad imam dva mobitela imam jedan punjac, jedne sluslaice i sve ostalo jedno :D A broj jedan je do daljnjeg MDA Vario (btw. bas me odusevio ovaj wm5 naspram symbiana)...
diaboliq ima point ovaj kg320 se cini fina sprava za malo para http://cafe.mobil.hr/images/smilies/biggrin.gif
Smirite se - a offtopic je obrisan...vratite se na temu...
..."dorian" - vidim da si i sam naveo V3...e sad - ima puno modela koji još mogu spadati u tu grupu, stoga bi bilo poželjno još nekoliko modela koji ti se sviđaju pa da možemo uspoređivat jer ovako - teško je za predložiti...ili bar navedi neku cijenu ;)...
Također, mislim da bi bilo dobro navesti i V3i ili V3x koje su nešto skuplje od v3, ali su također odlično mobiteli te se mogu naći dosta povoljno...
motorola l6
@eminem... Ajde sad pa nismo se bas razbacali sa offtopicharenjem, ali dobro postujem tvoju moderatorsku pedantnost.
Sad sto se tice suzavanja kategorije "koji drugi mob" to je prilicno tesko. Npr. na mobilnom svetu sam probao malo pretraziti pa mi je izbacio vise od 50 modela, a i nisam otvorio topic s namjerom da se bas meni preporuci neki mobitel, vec da opcenito ljudi kazu koji im je drugi mobitel super i zasto (uz malu ogradu da to ipak ne bude Tytn ili N93 jer ti mobiteli nikako ne mogu biti u kategoriji drugog mobitela).
Ipak, da malo suzim evo neka to bude jedan od top 5 proizvodaca (Nokia, Samsung, Motorola, SE, Benq-Siemens), neka bude model koji je tezak 100g ili manje (iako nije tragedija ako ima 105g), ima internu antenu i posjeduje makar neku mogucnost povezivanja s kompom.
meni je za to dobar recimo W200i :)
Ja imam nokio 5140i tolike funkcije koje ta njoka ima uvijek je dobro imat negdje pri ruci, a za prvi mobitel ju je pojelo vrijeme.
Prvi SE Z800 drugi SE K750.
meni je recimo drugi mob BS c81,a treci Motorola c115.
8310 i E250 trechi i drugi mob...perfect,prvi E900:)
Meni je za sada kao drugi telefon jako dobar n72.Ima sve sto mi treba a jako ga slabo koristim vise volim imati jedan mob :)a prvi mi je n95
To su sve pile od telefona. Ja kao drugi ima SE F500i. Ima dobru slusalicu, baterija kratko traje i uskoro ce nadam se pod valjak da se radijacija ne siri! Dobar bi mi bio kao drugi V3 ili V3x ali i neka Nokia tipa 6230i. Sto se novijih tice SE K550i ili N6233!
Zaboravih napisat da sam upiknuo V3i kao drugi. Mislim da je vrlo dobro, jos samo da ga svima znani clan dekodira i super. Inace nemojte zatvarat temu jer me zanima sto ljudi misle koji im je dobar drugi, zasto i opcenito koliko love daju za drugi mob... pa zato keep it live :)
...kao prvo - čestitam na mobu :) ...
...kao drugo - jednostavno je nepotrebno držati temu otvorenom jer će se razvesti u offtopic...bilo koji mob može bit "drugi" - nekome je to od 100kn, a nekome od 2000kn...
...stoga temu zatvaram, NHF...
http://img138.imageshack.us/img138/4893/closed2ur0.gif