nisam na to mislio,kako ima bora(auto) koja se radi u brasilu,tako ima i mobova koji se rade negdje drugdje i nisu na toj razini kvalitete koju mi kupci očekujemo...
Printable View
nisam na to mislio,kako ima bora(auto) koja se radi u brasilu,tako ima i mobova koji se rade negdje drugdje i nisu na toj razini kvalitete koju mi kupci očekujemo...
TAS-ov golf je bio bolji od originala,ne radi se o načinu sklapanja mobova već o trećerazrednim djelovima koji zadovoljavaju kvalitetu proizvoda u nekim djelovima svijeta,nerazvijenim djelovima svijeta......)
pa kolko ja znam skoro svi mobovi i skoro sva tehnika se proizvodi u zemljama jeftine radne snage
Ma ukradeni na kolodvoru djeca pisu poruke i maheri naidu nozevima i to ti to.
Pise ti u blicu.
Ma ja kod njih cigana tona sve su to tak ukradeni mobovi manje vise
Ustvari mozes nac gotov nov jeftino a ukraden
svi su u dučanima i na crno,dekodirani,pa sad ak hočeš....uzmi i zato su 30,40 e jeftinije,sad sam opet to pročitao...
Ja sam mislio uskoro ić u Beograd malo u shopping, al brijem da mi je propalo... Baš sam si mislio kupit neki jeftini mob i zlata i svih ostalih mogućih i nemogućih sranja... Čuo sam da je Arizona čistilište naspram Serbie...
E jebi ga sad pa nije dzabe isplatnije ti je ne ic
Dok dodjes do tamo potrosos love dok se vratis i opet ti to na isto dodje
Pa bas da ti dode na isto ne slazem se prolazi jeftinije 100%.
Pa nije arizona bas cistiliste al se mozes bar nasmijat kako pricaju bosanci jel tako bolan!!