Znam u cemu je problem, langugae editor nepodrzava v11. verziju, vec samo v.10 i v12. i jos par nizih!
Nista cekat cu v12. pa cu to sve napraviti, sada znam i kako ide!!!
Hvala vam na pomoci
Printable View
Znam u cemu je problem, langugae editor nepodrzava v11. verziju, vec samo v.10 i v12. i jos par nizih!
Nista cekat cu v12. pa cu to sve napraviti, sada znam i kako ide!!!
Hvala vam na pomoci
to smo vec zakljucili i prije... citaj malo postove ;)= Citat =:
Poslao: 3aTmr
evo provjerio sam. u direktoriju gdje si instalirao lang editor, postoji slged - configuration settings file. Otvori ga, pa ces viditi koji su svi modeli podrzani. Naime podrazan je i M55, ali samo v10 (za sada). Sigurno ce brzo nova verzija vani sa podrskom za nove verzije fw-a i nove modele.
Za sada probaj sa nekim hex editorom kako ti je predlozio sljaka
ne podrzava v12 jer nema v12, zadnja je v11. I podrzava sve verzije osim te zadnje. Za sada....
Evo sad sam opet provjerio, meni lang editor posve normalno iz v11 iščupa jezik, ja ne znam dal to ima veze s tim što su mi to na servisu stavili, pa je kao službena, ili ne, ali radi normalno...
Treba vidjet da li Simpa ima službeni upgrade ili ne.
imam firmware v11. i nije sluzben koliko ja znam
@Simpa pokušaj se dogovoriti sa Gen Mo'Kai da ti pošalje taj lang pack koji ti treba.
imam ja njegov hrvatski lang pack za v11 i imas ga na mojoj stranici, ali je u txt formatu. znaci najlakse bi ti bilo to prebaciti (zamijeniti) sa lang editorom, ali kako ti to ne radi, probaj sa hex editorom. Mislim da ni tako neces imati problema, samo ces morati re-flashati mob sa cijelim flash-om a ne samo sa zamijenjenim dijelom, pa ce trajati nesto duze...
Mislim, ja mu mogu poslat lang pack sa engleskim i njemačkim, ali svejedno ga ne bi mogao ukomponirat u flash jer mu lang edit ne radi...
neznam zasto ste toliko svi zapeli za lang editor. istina je da je s njim najlakse to napraviti, ali kako smo raditi dok nije bilo lang editora prije par godina, preko hex editora...
Istina, neznam, dali je kod novijih modela to isto dostupno preko hex editora (tj. neznam dali je na koji nacin kodirano), ali ako ne probate, necete ni znati...