buraz a jel tvoja v360 nova kupljenja ili polovno , na crno???? to kaj ti je lim sam pao je nemoguce jer ima svoje varove, znaci da ti je netko prcko po tome.
Printable View
buraz a jel tvoja v360 nova kupljenja ili polovno , na crno???? to kaj ti je lim sam pao je nemoguce jer ima svoje varove, znaci da ti je netko prcko po tome.
to je netko sigurno prije tebe otvaral jer je fakat teško da taj lim padne jer je on jedini svugdje zalemljen na matičnoj
da znam da taj lim nema teorije da otpane sam, a i neznam dali je netko cackao prije mene jer sam ga i ja dobio na popravak( ali nevjerujem jer je ona naljepnica sto ide preko dva lime bila ko tvornicki naljepita),tako da neznam.,ali to me nebrine jer da je i netko cackao po njoj nebi mogao napravit da ja sad nijedan softwer nemogu stavit na nju...jel ima netko rijesenje zasto TP nereagira?
jesi siguran da bas dobro radis tp?? jesi siguran da slijedis tutor??? i pogotovo sliku za kontakte.
a kaj se tice lima , vidi jeli uopce lemljen po ploci, ili je taj lem strgan , pa ces najbolje znat kak se to desilo! :)
sto posto krivo radiš TP jer on će v360 uvijek oživit ako nije mehanički strgano nešto
ona nije mrtva, ona radi samo sto nemogu nijedan softwer stavit na nju, a neznam ja mislim da radim dobro TP iso sam po tutorijalu(a i neradim ga prvi puta) i program mi napise da je sve ok i da maknem tp i kad maknem testpoint cekam da program zavrsi svoje ali ne, pojavi se greska.
gle ja sam imao isti problem i sa poklopcem i sve to. napravio sam tocno onako kako ti pise kad ga ides otkljucat u zadnjem koraku. preko fb3 ostavi kvacice samo na cg3, cg7, cg18. pa sam poslije preko RSD litea 3.3 ubacio yuet 2.2.1 i sve radi normalno.
(moje iskustvo)
i ja sam morao stavit gore navedeni yuet da bih je mogao odkljucat. preporucam ti p2k easy tool 3.9 ja sam sa drugim verzijama imao jako losa iskustva za mene pocetnika
ovako prvo kad napraviš TP odi na repair i odaberi Full repair PDS zone kad završi odi i flashaj sa softom kojim oćeš i kad je flashanje gotovo opet odi na Full repair PDS zone i mora radit