Samo da dodam da mi se nije dalo tražiti svakom od vas "glupa tema" boysa neki topiq koji ste otvorili a da nema veze sa zdravim razumom. Pouka basne: ne budi licemjeran + trn u tuđem oku, balvan u vlastitom.
Printable View
Samo da dodam da mi se nije dalo tražiti svakom od vas "glupa tema" boysa neki topiq koji ste otvorili a da nema veze sa zdravim razumom. Pouka basne: ne budi licemjeran + trn u tuđem oku, balvan u vlastitom.
jel se ti to deres na mene? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: a ja samo htio pomoci....
...ne želim biti davež ali svako malo kad netko nešto zapita u ostalim djelovima foruma makar jedan od nadforumljanina napiše: "Ovo je već bilo potraži po starim postovima...", naravno ovo vrijedi i za chataonicu...= Citat =:
Poslao: zappan
@dmi... kaj bi molim te iz chataonice trebalo nekom zatrebat?!?!... mislio sam obrisat teme samo iz chataonice nakon npr. mjesec dana ili 3 mjeseca...
...ono što je večini bezvezarija meni je zanimljivo i obrnuto...
Kao stari korisnik foruma mogu napisati da dosta vremena provedem na starijim temama kamo večina nikada nije pristupila i bezveze mi je da zbog cca 1 MB podataka na serveru budete prerigorozni...
U biti u ovom slučaju držim stranu s g. ćelavim... :)
chelavi- imaš moju podršku. samo nek nam ne diraju chataonicu. istina je da smo negdje u cafeu otišli offtopic...i žao mi je zbog toga, ali isto tako sam drugi put došla na forum i vidjela da je dosta mojih i inih postova obrisano, tako da su moderatori savjesno obavili svoju dužnost. ali chataonica je ipak nešto drugo. sami naziv vam sve govori.....
mala ima 5 threadova koji su sasvim bezveze otvoreni a ljudi postaju u njemu i to skoro najviše u cijeloj chataonici...
ja osobno imam 2 threada koji su trenutno aktivni, i 3 thread su zanimljivosti koje su ja mislim ok...
dok npr. tema od darka, booky boy-a, pa moralesa...nemaju skoro pa ni jedan odgovor od drugih forumaša...ja mislim da se takve teme, na koje ama baš nitko ne reagira ili možda jedan forumaš reagira trebaju obrisati. jer bezveze zauzimaju mjesto....a nitko ne posta u njima. znači kad vidite da je br. odgovora 0 na određeni thread...obrišite ga....kaj se mene tiče.
eto...:D
Ma ne derem se na tebe :) ali jako me pogodilo što si me/nas nazvao (indirektno doduše) glupima.
Uglavnom, samo bi još htio napomenuti da za brisanjem stvarno nema potrebe, ne moramo se grebat za kilobajte, a neki tredovi su stvarno antologijski.
...da se očisti od nepotrebnih (i nekih veoma glupih) tema...ne sve...samo one koje su stare,"zappan" je naveo oko 3-4 mj...= Citat =:
Poslao: coma_zgb
cekajte, ali zbog cega brisanje? capi kaze da se server ne preopterecuje
ma celavi tebe niko nije nazvao glupim, niti nikog drugog, samo kazem da ima ljudi kojima pukne i naprave teme koje nemaju veze sa nicim, ali neka vam bude....
ostajemo pri onome da prijavljujete postove moderatoru ako nesto bude, moze?
celavi :beer:
glas podrske chelavom i zappanu...sa zakasnjenjem al eto..nikad nije kasno ;)
zašto zappanu?:confused: :cool:
llllllllloooooooooollllllllll