prestat ćeš ga eventualno piti zbog zabrane proizvodnje,a zalija imaju navodno samo do kraja tjedna....
Printable View
prestat ćeš ga eventualno piti zbog zabrane proizvodnje,a zalija imaju navodno samo do kraja tjedna....
Idem u ducan po zalihe onda...
ljudi... pijte STARO ČEŠKO :five:
Ionako im pivo ne valja qrca.. :) Za mene nije tragedija; pijem Leffe (blonde, radieuse, brune pa i BelleVue Kriek) uvijek, a od domaćih SAMO crni Tomislav..
No.. Žao mi je radnika koji će ostati bez posla, nedajbože..
Ja i wilde ne očajavamo mi cugamo Pub...lol :creep:
e, a di je akcija neka?! bas gledam reklamni prospekt za pevec:tuborg green bez kaucije, zuja fresh 4.33 , cak i uz staro cesko se dobija vrecica na poklon:flame: .. a di je akcija karlovacko za 3.33kn 0.5l il 3 za 2 ??:spin:
E crni Tomislave ;D Zakon piva. (Skoro) Bolja od Guinessa ;D
sta budemo sad raspravljali tko kakvu pivu pije :creep: :flame:
nekazem ja da sam teski pivopija, samo da mi je karlovacko bolje od pana jer mi je pan gorak.
iako fala bogu kad imam para uzmem i leffe (blonde ili brune) ili kilkenny il stajaznam.
a i tija bi probat crno velebitsko u medvedgrada. samo pohvale cujem za njega samo daleko je zagreb.....
iako ako se ide na opijanje lowenbrau 2L 14 kn :flame:
Nije skoro, nego definitivno!
U Londonu sam kupio 2 limenke da imam navečer u sobi, jedan Guinn popio do pola, drugi ostavio čistačici. Bezveze je naspram Tomislava. Dobra pizza + ledeni Tomo = Raj. :five:
Guinness in Black je druga priča ;)
(pinta Guinnessa + sirup od borovnice = MLJACCC!) :chef: