Zasada ništa, javim vam se sa slikom rola i ostalim pitanjima, dok se počnem ubijati ;)
Printable View
Evo i ja planiram kupiti role (ili bicikl) pa me zanima sta da kupim, nisam siguran sta da kupim, planiram kupiti neku trkacicu bicikl ili neke street role... nemam pojma sta da kupim...
kvalitetan bicikl >2500kn
kvalitetne role >1000kn
ti biraš ;)
pa za role imam sigurno, a za bic namjeravam jos malo skupiti, al ne znam sta mi vise odgovara, idem poprilicno na duze staze pa mislim da mi je nekako primjereniji bic, al mozda mogu i role... volim rolati, klizati i tako, al nemam pojma sta da kupim...
Eto, sve sam si si odgovorio, skupljaj za bicikl, pošto ideš na duže staze..
Skupljaj za bic, gledaj malo akcije, preporuka moja bi recimo bila do Mercator i u Turbo Sport po Scotta(sad nemoj me vuć za nos, znam da je Inter Sport sigurno ali Turbo Sport da li je u Mercatoru u Osijeku, ne sjećam se više), svaki tjedan ti je nova akcija, a kvalitetni bicikli..
npr...
http://www.turbo-sport.com/bike07.jpg
Ja sam vidio jedan u Hervisu u Intersparu... onako nesto kao trkacica, cijena je 2999kn, al strasno mi je dobar, moram jos skupljati za njega, al vjerujem da cu njega kupiti... Ak netko ima neku drugu ideju za trkacicu ili tako sta nek javi, 3k kn je mx koji mogu skupiti...
nije mtb, nije xc, nije treking, nije downhill, vjerojatno mislim na specijalku, znaci "cestovnjak"... kad vidim tocan naziv, javim ovdje, pa nek netko kaze sta misli o tom biciklu... A ako netko ima nekakav savjet, nek javi...
to sto ti trazis malo mi je gadno... Nisu mi lijepe... Sta ce ti tako sta???
Jer mi je dosta asfalta.. :)
Jednom ih probao u Francuskoj i nikako da ih kupim, sad razmišljam da bih baš mogao. Zakon su za downhill negdje u prirodi..
Ako ti tako kazes, meni su one obicne streetica super, al sam izgleda odlucio kupit neki bic...
Evo samo da se javim sa slikom, kupljene su...sad na vožnju pa ćemo vidjeti :)
http://img463.imageshack.us/img463/4...wntownico6.jpg
nisu ružne... gdje si uzeo, cijena...?
Sport4Sport
1100kn
Eto, prešlo određeno vrijeme, naizubijao se, napadao se (sam sebe :) )
Idemo sad sljedeće, dakle, novi lageri, kotači pomogućnosti.
Od kotače mislim uzeti 4x4 Cozmo a od lagera nemam pojma koje..
Preporuke dućana, preporuke opreme.
Ja sam čuo da je Extreme shop jako dobar i da svega ima..