= Citat =:
Nema rok.
Printable View
= Citat =:
Nema rok.
daj nemoj zezat
dva dana :)
Pa to je stara prica sto se tice vipa...vip se je sa svojom politikom pretplata odrekao velikog djela kolaca...tak je od prvog dana..a ni prepplate im nisu bas neke...najmanja je losija skoro od prepaida..= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Postoji vip.club :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Hrc
ali ne za VIPme korisnike.
Postoji Bonus
Ali treba potrošiti mjesečno bar 135kn... Ja dobivam svaki mjesec 25kn. Nije ni to loše :)
sto se tice pretplate, to im je sranje. svaki put novi broj uzimat..bas jadno..
ni vip.club nije bas neka prednost, nagrade su sranje.
pa tko kaže da moraš novi broj uzimat ?
pa moras uzimat, kak ces iance iskorititi ponudu jeftinijeg telefona... za isti broj mozes samo uz klub bodove.
Nemoraš uzimat novi broj.Ja sam to radio i sam kažu da će ti prebacit broj na pretplatu u roku od 24 sata.Ali ak si bio pre-paid obrnut postupak nije moguć.Tek onda moraš kupvat novi broj. Jedino mi je žao što se VIP zbilja srozo u zadnje vrijeme ali mi je svejednobolji od croneta :) . A što se tiče znanja prodavača je ispod nule slično onima u Hgspotu sam još gore.
pa šta ti nisu znali odgovoriti na pitanja o tarifama i pretplati i bodovima ? jel na to znanje misliš?
Mislim na općenito znanje o mobilnoj telefonije uključujući i broadband kartice.
Recimo oni nisu znali da ak živiš u sesvetama ili dalje broadband ti ne radi.Neznaju objasnit nikakve probleme koji se javljaju vezani uz njihove proizvoda a da i ne opčinjem kaj se dogodi kada ih pitaš o specifikacijama pojedinih tarifa :-/
da, problem je što na nekim relevantnim mjestima rade ljudi koji su mahom trgovci i komercijalisti i nemaju blage o telekomunikacijama, odnosno znaju ono što su morali naučiti napamet, a to uopće ne razumiju. nisu ti ljudi krivi, već sama uprava, management. a i sam sam razočaran suhoparnošću odgovora i znanja ljudi u našim telekomunikacijskmi kućama. dođeš, pitaš i na kraju sam sebi odgovaraš, lika tamo podučavaš. bezveze.= Citat =:
Izvorno postao Skyward
pozdrav
= Citat =:
Izvorno postao Skyward
Morat ču te razočarati ali Broadband radi u čitavoj Hrvatsko. ako su ti to rekli bili su u pravu.
Kada sam bio i vip centru u gajevoj došla je neka žena ca City Broadband karticom(onom od 512MB) i rekla je da žive u sesvetama i da joj nema signala.Nakon nekoliko poziva koji je obavio djelatnik vipa (to je trajalo oko 10 min)tip joj je rekao da nema signala nigdje prema istoku nakon sesveta uključujući i njih ali da bi oni u toku par mjeseci trebali dobit pokrivenost broadband mreže
ovako da nešto razjasnimo.
City Broadband je tarifni model a ne kartica kako ste ti i vjerojatno ta žena shvatili. Da bi koristio City Brodband ne moraš uopće imati bilo kakvu karticu (VMCC) već je dovoljno imati (GPRS, EDGE) telefon.
Malo ste pobrkali lončiće mješate UMTS sa tarifama.
osim City Broadbanda postoji i Mobile broadband tarifa.
Dakle ne postoji pokrivenost broadband mreže.
Što se tiće te kartice ona se može dobiti na trial period od tjedan dana da se isproba pokrivenost signalom jer je UMTS signal teško predvidjeti. Tu ga imaš dva metra dalje ga nemaš. Kod mene u podrumu ga recimo ima, a na tavanu ga nema što baš i nema neke logike jel tako.
Baba si je mogla uzet EDGE telefon i mirna bosna, ali baš zato što ljudi mješaju tarife i hardver se dešavaju ovakve stvari.
To ti je isto ko da ti krepa SE T630 koji si kupio uz tarifu 0 i onda dođeš u VIP centar i kažeš meni ne radi vaša VIP tarifa 0
= Citat =:
Izvorno postao vrag
Stvarno nemam riječi!!! Užas, kao prvo, nisam ti ni vjerovao pa sam malo prije zvao službu za korisnike, pa su mi potvrdili. Ali 100% sam siguran da sam prije 2 mjeseca zvao sa istim pitanjem jer sam planirao 6680 sa produljenjem ugovora, rekli su mi da može...
A sad mi tip kaže da to unazad 2 godine nije moguće, da sam se 'kao krivo razumio'... Uglavnom, stvarno nemam riječi!
Služba za korisnike VIPneta je bila oduvijek dobra.U zadnje vrijeme treba stvarno ponekat čekati i po 10-ak minuta.
E,ovo s HT-om je dobro,kad ti istekne ugovor,ali pazi,plaćaš mob po cijeni kao da zasnivaš novi pretplatnički ugovor.Kužiš.Tako možeš otkazati stari broj,uzeti novi i ISTO.Ne vidim u čemu je baš prednost.
A još ovi sponzorirani mobovi,gdje umjesto Nokia stoji T-mobile-bljak!
Isto je i s VIPom i glupim Vodafoneom. Kupiš Nokiu 6020 a ona sva na "crvene piknice".
prednost je ako imaš exclusive bodova...= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
A,dobro.Zaboravih na bodove.Da,onda je prednost veća,jer mob možeš kupiti po uistinu bagatelnoj cijeni-dobar mob.
Nego,ljudi,gledam satelit,pa tamo Nijemci nude,recimo Nokiju 6680 ili SE p910 za 0.50 ili 1 euro,dok u nas,istina,postoje mobovi za 1 kunu,ali pogledajte što je to-Siemensi s monokromatskim ekranima,Nokije stare po godinu i pol,koje su bile out kad su se pojavile...Kad ću vidjeti reklamu da Samsung d500 platim 50 lipa?
E,pod takvim uvjetima smatram da operater može i lockati mob,može lijepiti logo branda...a ne ono,kužiš,prodaje mi Nokiu 6610i kao drago kamenje.
A ne znam baš. Čitam po stranim forumima kako su ljudi često nezadovoljni sa tim brandiranim, skupim mobitelima koje kupe skoro za badava. Ne bih se bunio da ga mogu tako uzeti, ali da me stalno nešto živcira na njemu... a kod tih novijih uređaja, jako se teško mogu naći ljudi koji ih znaju odlockat. A s tim mi se ne zajebava, jer kad ti ode garancija na njemu... bummer.
Ma ček,zašto bi odlockavao mob?To se u Europi ne radi.Ti si vezan za jednog operatera,koji ti i nudi sve potrebno.To smo mi,ex Yu,naučili na prevelik luksuz.Pazi,da mi da 6680 za 1 euro,i to za 24 mj. "vjernosti" ili kod nas-VIP "Ljubav traje i dalje",pa PUF ponudi ti Samsung sad ne znam koji 300,za 391 kn PLUS obveza plačanja sljedeća 12-24 mjeseca.Sramota! Ili,T-mobile za Tarifu 700 ti da 6680 za 2800kn.
Kaj se mene tiče,mislim da oba operatera imaju veliki VELIKI MINUS.A ni ovaj treći neće biti puno bolji čim još nije izgradio svoje bazne stanice. Banana!
Govorim u slučaju da se mob pojavi u VIP-ovoj ponudi, a ja sam na T-mobileu. Onda ga moram odlockirati ako ga kupim u VIP-u. Zato bih ga odključao, a ne zati jer sam navikao na nekakav luksuz. I ne znam kaj misliš s tim? Ako smo mi navikli na luksuz, što su tek onda vani sa svim ponudama i pogodnostima koje im se nude.
Mislim sljedeće-vani Švabo kad kupi mob,on ga koristi.Vidio sam na moru,pa ti stranci još imaju Siemens ME45,Nokie 8310,bla,bla.Ima ih i s najnovijim,naravno.U Europi se točno zna tko može imati 6680,8800 itd.Te mobitele nećeš vidjeti kod njemačkih radnika na skelama.A kod nas je sve moguće.Čovjek nosi izlizane tenisice,prljave hlače,ali iz džepa vadi 6680.Ma daj,molim te...