spaydermen ce biti uspjesniji, zato kaj to vecinom klinci gledaju i zato kaj je spajdermen razvikano ime.
Printable View
spaydermen ce biti uspjesniji, zato kaj to vecinom klinci gledaju i zato kaj je spajdermen razvikano ime.
za tj. dana ću pogledat spidermana, ali ne vjerujem da će film biti zanimljiv. ja sam inače ogroman fan Spidermana, ali dvojka me skroz razočarala
mene bas boli koji ce biti uspjesniji, mada mislim da ce spiderman zaraditi vishe, a opet ne more, sad kao ima neku mracnu pricu, kaj opet klinci nece skuziti...
Pirat s druge strane su milion put bolji film od spidermana, bez obzira kaj su hollywoodska stancarija, al imaju sve od smjesnih stvari do akcije i odlicnih efekta, a osobno su mi nekak drazi stari jedrenjaci i gusari neg spajderman.
Spajedermana su mi shebali totalno film, je smeche, u ovisnosti s drugim strip junacima koji su ekranizirani, pogotovo zato kaj lik koji glumi spidermana je hm, neprikladan za tu ulogu, onak nekak je sav niakakv, te onaj njegov glup smjesak kaj mu stalno titra na faci...
ma oba naslova su po meni katastrofa i neznam zast imaju tolku popularnost.
prvi dan spider man ruši rekord ,a i za za cijeli vikend je zrušio rekord...
čestitam smogi imao si pravo..
teško će ovo PTC ovo zrušiti za 2 tj...otovo nemoguće...spajdi je bio premasivan...vidjet ćemo kako će se kroz tj. nositi...
također sam glasao za spidera na početku, gledao ga neki dan, film fakat ima predobre efekte i stvarno se vidi zašto je najskuplji ali ima dosta cmoljave radnje... a ono, ok je za pogledat, kvalitetan film...
a ljudi moji sami rezultati ankete govore dovoljno
pa kakve veze naša naketa ima sa bilo ćime,stanje na raćunu studija će pokazati sve..
+spajdać je malo pao preko tj. +drugi vikend samo 60mil. ,ne znam bit će gusto...
spidermen definitivno jer ima mnogo više klinčadije koje će to ić gledat s roditeljima a i ljudi će većinom ić reda radi da bi pogledali
Malo pogledaj spidermanovu zaradu u kinima- ispod očekivanja. Glavni krivac je Shrek 3= Citat =:
spidermen definitivno jer ima mnogo više klinčadije koje će to ić gledat s roditeljima a i ljudi će većinom ić reda radi da bi pogledali
ja vise volim superheroje pa sam glasovao za spidermana, makar vjerujem da ce pirati bolje proc sto se profita tice...
petak rekord,subota-rekord,3 dana-rekord?ispod očekivanja ne bi rekao..jedino šta nije nastavio zarađivati tim tempom,ali 300mil bi trebao svakako prešišati,naravno samo u sad-u...glavni krivac shrek?pa kakve gluposti ti pišeš,pa on još nije došao u američka kina:lol:
:lol:
Shrek The Third kreće ovaj tjedan.
toćnije ovaj vikend...
jel ima ko kakav dobar torrent od spidermana 3:notooth:
na demonoid.com
trazi si pozivnicu
tesko sam skinio spidermana bar 5 puta dok nije naisao pravi,,,hehe puno srece
procitaj si commente prije skdianja....
eto primjera skinio danas Oceanovih 13 pise dvdrip,,otvorim file a ono kino slika,,,i jos sam mora trazit passeord za .rar arhivu hehehe
Nasao sam ja odavno spidermana,al svejedno hvala....