Ma uzmi SanDisk od 1gb..ja ju imao i predla je ko' mačkica...naravno da ne leti ali pristojno sve otvara.A i 1gb ti je dovoljan...ako baš bude na knap uvijek možeš smanjit bitrate mp3-ca za više prostora.
Printable View
Ma uzmi SanDisk od 1gb..ja ju imao i predla je ko' mačkica...naravno da ne leti ali pristojno sve otvara.A i 1gb ti je dovoljan...ako baš bude na knap uvijek možeš smanjit bitrate mp3-ca za više prostora.
ma ja kad kazem bijesna kartica meni to znaci vise od 40MB koliko sam dosad imao na k700.Nisam mislio nikakve brutale uzimat al je dobro znat za ovo sa brzinom.
Kaj se tice glazbe nije mi vazan neeki mrak zvuk jer mi treba za slusanje u hitnim slucajevima kad se vozim u trajvanu i slicno.
Sam jos da neku lovu sredim kaj trebam dobit i onda se cujemo na topicu o modanju mobitela.
Zivjeli
Brijete previše, E900 ima stari SWIFT chip koji ama baš ništa ne znači novo da ne govorim da je iz ledenog doba kao E700 pa ti vidi.
To šta su mu ugradili senzor tipke to je fakat supać. Menij oblikovan kao u D900 i mob je nešta manji ali ne tanji.
Ovisi ko kako nešta gleda, osbno bi ti moja preporuka bila daš 260€ za D900 i imaš ziher super mobać.
Pa meni je d900 malkice velik, drzao sam oba dva moba u ruci istovremeno i puno bolje mi lezi e900... D900 je bolji ak ces gledati chipove, softverske mogucnosti, al nekako je meni veca fora e900, ljepsi mi je, ugodniji za drzati, a to sto nema bas neke mogucnosti, sto se igre bacaju na njega poprilicno tesko (nekad i nemoguce bez novof firmware-a) meni ne znaci previse zato sto se svejedno ne igram ni na kompu, a kamo na mob, htio jesam instalirati par java programa, al ak ne ide, necemo forsirati...
d900 je skuplji ali ima bolju kameru i AF
pogledaj malo http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=1046&b=1119&c=