imam taj adapter
jel imaš adapter koji "pretvara" microSD u normalnu SD memo karticu ili baš u miniSD?
Ako imaš adapter koji se dobije sa memo karticom onda je to microSD u normalnu SD karticu ( a ne mini)
Nedobiješ ništa ni od koga, miniSD moraš kupit sam...
Onda očito N73 nije za tebe, jer kartica miniSD od 1 GB ti dođe oko 130kn...
Naime, kupio sam novu MiniSD karticu kapaciteta 2 GB, međutim, kad ju stavim u mobitel (nokia N73), on očitava da se radi o kartci kapaciteta 974 MB (1 GB). Zna li netko u čemu je kvaka? (kartica je sigurno 2 GB) HVALA...
ufff... probaj formatirat na kompu pa pogledaj koliko windows pokazuje... onda vrati u mob i pogledaj sta je s karticom tada. ako je i dalje po starom, probaj napraviti format i preko moba...
Pokušao i jedno i drugo, ne funkcionira....
Da ti neko nije podvalio ako si kupio rabljeno ili je možda krivo odštampano kada imaš ovakav problem, ful mi je čudno, nikad čuo neš šlično.
sistemski podaci zauzimaju dio memorije.
Marka je SanDisk i na njoj je odštampano 2GB, nemam pojma što bi mogao biti problem... (kupljena original zapakirana)
e ljudi, u hgspotu i ve-milu vidim da imaju neke sandisk transflash SUPER TALENT mem. kartice. posto je transflash isto sto i microSD pitam koja je razlika izmedu tih super talent kartica sa obicnim microSD tj. transflash karticama, da li je u brzini prijenosa ili sta?
Super Talent je jedna firma a SanDisk druga. inače ove jeftine kartice su jako spore, tak da se to osjeti čak i na mobačima.
Preporuka SanDisk Micro SD Ultra II, vrlo brza kartica i radi bez problema.
pozz...
dal zna netko oce li mi ovo radit u n95?
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=2902193
trazim miniSD karticu od 2-4gb za nokiu n93.
4gb mi je sumljivo. neki da ne ide, a neki kazu da ide s upadeom najnovijeg softa. sta vi mislite o tome?
dve gige su mi bezveze, premalo...jer kod n93 video zauzima pun kufer (2min=cca50mb)
evo ovdje pise da podrzava-http://www.foneshop.com/accessories/description/3476
koje mi vi preporucujete kartice? sandisk? u kojoj trgovini ga ima za kupiti - u optimi bas i nema nekog izbora.