odeš u poštu i uplatiš preko western uniona. ne kažem da je povoljno, al može sve :) dok nisam imao kreditnu pogodnost, tako se uplačivalo.... :)
Printable View
odeš u poštu i uplatiš preko western uniona. ne kažem da je povoljno, al može sve :) dok nisam imao kreditnu pogodnost, tako se uplačivalo.... :)
akonisu promjenili, bez obzira na koji paket + 70-ak kn :) da, znam, ne trebaš komentirat, al sve ima svoje zašto.....
imaš jedan problem još.. izgleda da je najmanji paket koji možeš uzeti preko toga 3mj..
i za de i za com, da, naknada western uniona je oko 10 €. e sad za koji paket vrijedi, dal je minimalno 3 mjeseca, to ne znam, samo znam da se uvijek uzimalo na minimalno 3 mjeseca.
vidjela sam da imaju onu opciju PayByCall. vrijedi li to i u RH ili samo za određene države?
ne, pogledaj dolje iz kojih drzava mozrs nazvati
http://rapidshare.com/en/paybycall.html
naravno da moze, moze i multiple download od jednom, i u isto vrijeme sa vise racunala skidat vise fileova. ogranicenje koje rs premium ima je samo tjedni download od 25 GB i nista vise.
super, još jedno pitanje: njima ona 3 mjeseca znače kalendarski mjeseci ili 90 dana od dana uplate?
90 dana od dana uplate - logično.