može javi se na pvt kad nekaj korisno saznaš, i hvala
Printable View
može javi se na pvt kad nekaj korisno saznaš, i hvala
@MCLaren
Ovako neš vjerovat, tvoj D900BTFI2 je manje više sa druge strane otoka, prevedeno: tvoj FW je brandiran od T-Mobile koji isti taj FW koristi za Slovačka, Češka, Poljska.
Sad D900BTFI2 u usporedbi sa D900XFFI1 je 89% !!!
Sada treba usporedit još nijanse jer mi se jučer nije dalo adresu po adresu uspoređivat.
Moja teorija još se mora potvrdit...!!
Ista stvar i sa mojim d900, samo ja ću staviti novi firm i napraviti backup staroga, pa ako ga budem morao nositi na servis, staviti ovaj glupi brandirani T-mobile-ov...
Vjerovatno će se vidjet...ali... :)
McLaren pa ako ti exotica uspijevo ovo skopat na konju si.
2 exotica: bolje reci di ga ima inače te čeka neprestano proganjanje po forumu sa moje strane.;D
znaci mozda se rijesim ovih prekrasnih ikona??
@2All
Kabel je još ostao samo jedan koji ostaje u moju korist...
@ivstojic
Gle za sada sam dobio T-bRAND NA MAIL !!
Oficialno ga nemreš dobit jer monopolisti se međusobno guraju i kriju kako šta najbolje napravit. Ali znam iz pouzdane informacije da Developeri koji rade Samsung FirmWares su njemci, tvrtka bo ...zaboravih, ali znam da su ti dečki njima skrojili taj beta verziju branda a oni ostatak, programeri iz T-Mobila,Vodafona, Orange, O2 itd. imaju posebene developer software od te tvrtke iz Muenchena koja obrađuje posao za Samsung ali ne sve poslove nego ovisi koji porojekt dobiju a to su dobili za E900 i za D900. No priča ide dalje u rusiji su isto jedna developer tvrtka dobila posao sada oni tamo navodno rade bolje taj posao.
FW za Arapske države imaju sasvim drugačiji sastojak firmware-a. Njihov firmware ima sekretaricu i tak neke stvari.
Kao šta sam već puno puta napominjao D900 ima super SWIFT chip ali na njemu se još dan danas radi jer je veoma pouzdan samo mu fali dobar jezik.
Fuc*** OFF sry....
ajde ajde samo ti daj...
Po svim postovima od prije zakljucujem da ne kupujem D900 u vip-u i sl....
Mislim ga kupit ovih dana pa me zanima gdje je najbolje da ga kupim-preporuke!?
HVALA!
2 Exotica:nismo se skužili.Ja sam tebe pitao da li poslje p990 slijedi f700...i pritom mislio nije vrag da ga već možeš nabavit??
Nisam mislio na t-mobile soft.
Anyway..hvala na objašnjenju.:beer:
@MClaren
D900BTFI2.tfs i D900XFFI1.tfs se poklapa samo sta je kot BTFI2.tfs menij od T-mobila ostatak se poklapa.
D900XFFI1.cla i D900BTFI2.cla su skoro identicne.
Moj zakljucak bio bi ti dovoljan TFS koji ima samo drugi menij te ostatak neka ostane...
Btw. malo me muci ocitavanje resursi od
D900BTFI2.tfs hee sad zasto nemogu si sam objasnit...!!!
ajmo sada opet malo meni objasni laički...znači može se izmijeniti da ikone budu druge
i garancija pri tome ostaje 100 %??
Ne 99%, onaj 1% ako oni skuze da je samo Nand flash rabljen...
joj to bi bilo super...a kad ces znat dal je to sve izvedivo
ok, naravno cim nekaj saznas..pozz