..."coma",zar nemaš nekog favorita...
Printable View
ja ipak trazim i neke funkcije od mobitela, zato mislim da mi samo se i siemens dolaze u obzir. samsung i funkcije ko nebo i zemlja= Citat =:
Poslao: booky_boy
Pa kad vam je toliko bitan zaslon zasto ne kupis samsung i rjesis sve probleme provjereno naj bolji.Recimo X-600 bi bio idealan
imam, SE Z600= Citat =:
Poslao: Eminem
Sta nije z600 dosta skuplji od 2000 kn?
...čuj,mob nije loš,funkcije pogotovo,za 5...samo izgled zeki,a ekran je isti ko u T610...mislim veličina zaslona,za boje mislim da je 65000...
nije na crno, a i dobra vijest je da mi kupnja nije hitna jer mislim da cu uspjeti djelomicno popraviti left soft key tako da mogu malo pricekati da padne cijena
da i mene grebe izgled i debljina, ali mi je wb reko da je jako ugodan za koristenje! inace ekran ima isto boja i iasto pixela ali je ovaj od t610 STN a od Z600 TFD sto je ogromna razlika
sve 5 osim te debljine, cak bi i dizajn mogo proci
OK je mob, ta debljina je vjerojatno dobra za drzanje u ruci, samo sklopljen u dzepu vjerojatno predstavlja mali problem...
ajde to meni ne predstavlja problem, imam tolke djepove u hlacama da modu auto strpat unutra :D
inace jos jedan konkurent mu je SL55
zasto ne pricekas onda t630... vec ga ima u oglasniku...??? ima tfd ekran, isti kao z600, i sve funkcije... i manji je puno!
popusit ces lovu ako kupis sl55! :)
ma ali taj sl55 je tako predivan a ovi imaju tako dobar ekran...... t630 ima nesto losiji ekran TFT a ne TFD, a neznam kolka ce mu cijena biti
The first major change is TFD screen, it’s similar to the one used in Sony Ericsson Z600. The two displays are identical; however the presence of protection glass makes the difference. The picture looks good in both models, and it’s really hard to determine which one is better. T610 had STN type of screen, and you were actually unable to see anything when the display was encountering direct sunlight as a result. The TFD screen doesn’t have such disadvantage.
to je ona zvijer eldar napisao na mobile-review.com ... :)
e neznam, svugdje pise da je tft inace razmisljao sam i o toj soluciji, nije mu dizajn tako gadan ko kod t610
nesto je i manji cak od t610... no, subjektivno govoreci t610 je meni ipak lijepsi... steta da ga nema jos uvijek u ponudi u nekoj drugoj boji osim srebrne... kod t630 mi se ne svidja jedino tipkovnica i to osvijetljenje... zgadilo mi se to nakon njoke 8310! ostalo je sve 5... i mislim da cu ga uzeti za nekih mjesec dana...
http://www.mobile-review.com/review/.../t630/pic6.jpg
evo, to osvijetljenje mi je banana jedino... ali, kad bi se mogli docepati crnog izdanja, to bi bilo mrak... :)
ima tipke i osvjetljenje kao 3100 (dobro ne bash iste ali slicne) eminem jesi li ti siguran da z600 ima isti zaslon kao i t610?
Coma, nikako ne kupuj sl55, to je šit od moba, i to je više ženski mob, ima gnjusan ekran, premalen je....
@kappa nije isti ekran, pogle sto sam napiso gore
@gen ali je mob predivan meni
I Z600 i T630 su odlični telefoni. Razlike - T630 ima TFT (bez obzira na mobile-review) ali se ipak dobro vidi na suncu. Ima takođe i svojevrstan ICQ za mobitele ali to trebaju podržavat operateri. Oba su brza, soft nije mušićav. T630 ima istu kameru kao i Z600 ali ima mogućnost softverskog povečanja slike na VGA rezoluciju, koja to u stvari nije - slike su onda puno lošije.
ma to je glupost mogli su napravit da ti je uveca na 5mpix i koja korist od toga?!?!?
da, dobar je nema sto... s tim da bi ja onu crnu ediciju za t-mobile radjenu...
uzeo bi si svakako SE, njoke su preskupe... Z600 mi je gromada, stoga otpada, ostaje ili T630 ili T610??? Vidjet cemo! :)
meni otpada t610 zbog ekrana i izgleda ostaju ova dvojica. kaj mislite da kupim u austriji to?
Ma ne, to je bezveze... Jedino ako šprehaš švapski. Uputstva su vjerojatno samo na švapskom, al se na engleskom vjerojatno mogu naći na netu, izbornici nisu na hrvatskom, i nemaš garanciju ako se nešto dogodi... Onda radje na crno uzmi, kad se sve zbroji dođe ti jeftinije...