Pa skoro da idu u tom smjeru... meni je Vip sve lošiji s uslugom ... valjda su prekapacirani, pogotovo u Zagrebu ... a i SZK im je sve lošija... sjećam se početaka, nazoveš 0917777 (da, taj je broj bio za prepaid) i jave ti se u roku 3 sekunde ....
Printable View
Prije kojih tjedan dana u centru Karlovca na T-mobilu nisam mogao poslati poruke niti zvati, niti je itko mene mogao dobiti. A baš u to vrijeme me je tata zvao i nije me mogao dobiti.
T-mobile je katastrofa!! :notooth:
ma dajte molim vas! Moderatorima-oprostite na offtopicu-ali moram intervenirati!
Kupio sam bon od 50 kn kako bih nadoplatio SIMPA racun, i kupio 3 paketa po 5MB za simpa web n walk. To bi bilo 45 kn. I racunao da ce mi ostati jos 5 kn. Kad ono, ne mogu surfat! Skinuli su mi lovu za jedno 10 poruka sto sam im morao poslati na njihov broj-to, po mojim saznanjima,vip ne cini-i rekli da moram imati oko 3kn na racunu kako bih mogao surfati. ALI CEMU? Kad sam vec kupio pakete. I JA SAM TREBAO HITNO NA NET ZBOG VAZNOG MAILA.Tako da, molim vas, ako kritizirate, budite objektivni, i nemojte osudjivati samo 1 operatera. POUKA-TREBA IMATI STRPLJENJA!
znam ja to. Ali iskritizirao si to kao da je pala atomska bomba. Razumijem da si bijesan. Al trebao bi razumijeti, da se to dogodilo tebi i jos nekim pojedincima. A NE SVIM TELE2 KORISNICIMA. Nitko nije savrsen-pa ni tele2, ali to nisu ni vip ni tmobile. Tele2 je za one koje zele jeftino,vip je-PO MENI-najnapredniji,a tmobile-neka sredina. Ni jedan operater ne moze odgovarati svima, kao sto ni jedan ne smije biti ocrnjen zbog gresaka koji se dogadjaju pojedincima. Ako cemo i dalje ocrniti operatere pojedinacno, ljudi ce smatrati da je operater los zbog jednog jedinog posta jednog nezadovoljnog korisnika, pa predlazem da se to ne cini. ;) od naslova topika sam mislio da se mreza raspala! NO HARD FEELINGS!
Predlažem da se otvore tri "ljepljive" teme o problemima za svakog operatera, bilo bi puno manje ovakvih tema.
Sad svako malo netko otvara temu o svom problemu, a u raspravu se uključi 10 ljudi koji se samo raspravljeju o tome koji je operater bolji...a malo tko pomogne ukoliko ima neko pitanje.
A nemam pojma stvarno evo tako je...al vise me nije ni briga...ipak bolje malo vise platit ali imat nesto stabilno i provjereno...
A sto se tice nasih operatera ne crnim nijednog vec samo iznasam svoja iskustva i mislim da nije nista lose u tome...A i moje je pravo da sam bacio karticu doticnog operatora zbog njihove greske i njihove sporosti da je otklone i njihovog nestrucnog odgovora i njihovog "neizlaska" u susret korisniku kome je bio hitan poziv a zbog njihove greske nije ga mogao obavit iako ga je unaprijed 10 sati platio...
Evo...that's it from me..
Bye bye:wave: :wave: :wave:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=38403
još ću razmisliti o spajanju dosadašnjih tema o ovome, jer su dupkom pune offtopica i besmislenih postova.