Ako se ne varam, u FB3 možeš pretvoriti Sbf u shx, ali ni to ti nije potrebno, možeš sa FB-om flashati, ja samo njega rabim...
Printable View
;D ;D ;D
Mob mi radi!!!! HVALA VAM JAKO PUNO Mr_m, danijel_13, a.k., andrija i GoGsu. Napokon sam i ja skužio kak se radi TP. A sada da ne otvaram novu temu bez veze, gdje točno pretvoriti sbf u shx, jer moram flashati ili sa MFFom ili sa P2k Easy Toolsom, jer jedio tako flash (YuetMod 2.2.1.) sjeda kako spada, a ne da mi se opet kompletnu proceduru ponavljati.
U flashbackupu obavezno moraš pod active phone profile imati V360, pod firmwares odeš na select file file, odabereš .sbf datoteku i otvoriš ju, odeš na save as, otvori ti se prozor u kojem ti nudi lokaciju gdje češ snimiti novu datoteku i dva padajuća menija, jedan za naziv datoteke, a u drugom ti nudi formate SMG, FSW, SHX, odabereš SHX i sejvaš...
Ali prije toga, obavezno napravi backup moba ako sad radi, jer ako nešto opet krene po zlu, imaš kaj vratiti na njega...
Da nema backupa nebi imao s čim flashati mob :p
A sada sam zeznuo FB3. Htio sam installrati FB 3.0.2 jer je nešto popravito oko platfome na kojoj se vrti v360(drugim riječima, manja šansa za critical error 84). Ali ne želi krenuti. U čemu je problem?
Si imao onu verziju 3.0.0.53 gore na compu, onu sa "full registracijom"?
Da imao sam tu verziju. Ona je bila tu na forumu.
Deinstaliraj Flashbackup, pokreni registry editor i pobriši ključ pod HKEY_CURRENT_USER/Software/ Randoms - taj pobriši!!!
Restartaj comp i ponovno instaliraj Flashbackup
Ako se ne kužiš u registry editor, reci pojasnit ću ti detaljnije...
Jel bi mi netko mogao poslati serial i username za FB3 jer mi onaj stari zablokira prog. Može na PM. Ne da mi se stalo vraćati counter nazad(ručno), a ne pravi mi backup CG2(flexa).