ako imas jaci komp, onda norton nije problem, i ja se ne zalim. dalje, meni se bas svidja all in one, a i dovoljno me stiti od virusa, nema potrebe za jacim antvrs prog
Printable View
ako imas jaci komp, onda norton nije problem, i ja se ne zalim. dalje, meni se bas svidja all in one, a i dovoljno me stiti od virusa, nema potrebe za jacim antvrs prog
Mene ti antivirusni programi živciraju. Nemam ništa instalirano. A pogotovo me norton živcira. Pregledava svaki primljeni i poslani email, pa ga treba update-at svako malo...ma zajebancija
ma uopce nije....... ja uzivam u tome.... :-)
pa sta imas protic da ti skenira dolazece mejlove?! ionako sve to mozes iskljucit u opcijama....
ja cu eventualno isprobat bit defendera... kad budem ponovo rodio windowse :-)
ne moras ti svako malo updateati, ali onda neces imati zastitu od novijih virusa.
Ja sam ga bas zato i stavia da mi skenira mail-ove, a kako kaze floorkilla, to se da iskljuciti...
Ja koristim cijeli system works, i kazem, meni je dobar...
3aTmr ;) :beer:
a i razmisljam da nabavim 2004
ja trazio na netu NSW 04, nigdje nema !!! ako nadjes javi mi
da mislim da nema, ima samo antivirus 04, ghost, firewall...
da... naso ja ne emule nsw 04 neki dan... radi, samo sto je na njemackom :(
ovako cim sam instaliro nsw04 odmah se instalira i antivirus... ja vec imo Mcafee instaliran i on odmah poceo nesta srat... ja sam oba sad izbriso... skino sam si onaj nod32 trial verziju, stalno dobijem poruke da namjestim outlook kao default email client... onda mi kaze da moram update jer ovaj verzija nije up to date... kako ja da ga update ? u control centru pise updating, neki file, 0kb downloaded, speed 0, remaining 0.... koji ***** email clinet ima veze sa antivirus programom ?
rjesio sam problem sa email clientom... neznam kako da crackam to sranje, neznam jel opce i treba ? ... a nece ni da update nikako.... totalno sam izgubljen
..jatrenutno imam nod32 i nemam problema sa updateom osim kaj svaki put updeta i scan engine. Player..postavimu outlook kao defoltni client pa poslije instalacije promjeni na o.express
..čito sam da nije loše imat dva antivirusa,i to na stranici di si možeš odskenirat portove da vidiš jel ti curi firewall...
Sad i ja imam anti virus. Nabavio sam si original Norton 2004
..je pa kaj nisi imal dosad?
Nisam= Citat =:
Poslao: tomo
..je pa kaj nisi imal dosad?
Ja sam probao imati 2 antivirusna programa ali nij išlo. Sve se max usporilo i nisam ni System Restore uspio pokrenuti
Meni norton za sad dobro radi. Nisam osjetio neko veće usporenje kompa
A jel ga imaš uključenog kad radiš nešto zahtjevnije?
za nod32, instalacija:
http://olivers624.online.fr/
uzeti uername i password, zatim posjetite http://www.nod32.com/download/download.htm odakle skinete commercial version, za to ce vam trebati username i password s gornje stranice.
Za vrijeme instalacije unesete gore spomenuti username i password koji sluzi za skidanje update-ova. I vozis... Kada update-as av definicije dl-adi su izmedju 15-90kb, sto stvarno nije puno, ja sam si ukljucio da skida svakih 6 sati kada se spojim na internet.
Ukoliko sifra prestane vrijediti posjetite http://olivers624.online.fr/ i skinite novu, nekad je nema 2, 3 dana, ali nista strasno...
Ukoliko vam se neda zafrkavati onda jednostavno prije instalacije trial verzije pomaknite datum na kompu 2 godine u naprijed, instalirajte i vratite nazad. problem je u tome sto je onda svaki update preko 1mb... :(
BTW, kako ste rijesili da ne izbacije onaj okvir o mail klijentu posto ja koristi Becky, a ne microsoftove programe?
Ukoliko koristite AMON za rezidentnu zastitu a imate programe poput Brojaca Impusla koji svake sekunde nesto zapisuje u datoteku nije lose podesiti nod32 da direktorij u kojem je taj program ne checkira stalno, ja sam si u exklusion direktorije stavio Kerio i Brojac Impulsa...
Stalno je uključen= Citat =:
Poslao: Hrc
A jel ga imaš uključenog kad radiš nešto zahtjevnije?
Daj probaj igrat neku igru. NFS ili 2k3
nesto meni cudan nod32 ... sa mcafee i nortonom uvijek skenira oko 1.5-2h oko 70,000 fajlova... nod skeniro za 10min i samo 20,000 fajlova ...
Meni je norton nešto više od pola sata skenirao oko 130,000 datoteka
podesi u opcijama da skenira i unutar arhiva, e-mailove i runtime packers pa pogledaj koliko datoteka skenira... meni isto brzo zavrsi, zato ga i volim :)
istina, nisam bio podesio da skenira arhivu, mora da zato tako malo fajlova
nod32...evo već skoro dvije godine...sve 5....kod nove verzije se EMON instalira samo ako je Outlook instaliran u korporativnoj verziji,inače sve drugo radi IMON. Dakle ako si na OE onda see EMON neće ni instalirati a ni trebati....Objasnio mi barba iz Nort d.o.o. koji dilaju NODa za HR.
Ja nemam antivirus, ali razmišljam o nabavci.